Header

Denna helg hade jag fullt upp igen, känns verkligen som jag inte har någon tid över. Men i alla fall så fyllde Wilma och Ebba 18 år i lördags så vi gick ut och åt på kvällen vilket var sjukt mysigt. Blev ingen utgång då vi hade match dagen efter, lite tråkigt faktiskt men men. Dagen efter hade vi då DM match mot Hille och slutresultatet blev 7-0 vinst till oss, så vi vann vår grupp och gick vidare till semi-final:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa idag är det onsdag och mitten på veckan vilket innebär bara två dagar kvar till fredag, väldigt skönt måste jag säga. Men i alla fall så tränade jag min första träning på typ 2 veckor igår, vilket är något som innebär en väldans träningsvärk idag tyvärr. Men måste säga att det känns sjukt skönt att vara tillbaka på planen och få träna. Idag så slutar jag vid 3 o efter så blir det att åka hem och byta om och packa för idag är det första DM matchen wihi spännande, som kommer spelas mot sätra. För er som vill veta så spelas den på träffen ip i sätra och börjar 19:30. Kom och kolla vet jag!

Två bilder från lägret i Ljusdal

Likes

Comments

Hej sorry för en väldigt dålig uppdatering de senaste dagarna, men i helgen hade jag verkligen fullt upp. Men kan säga att de har varit en väldigt bra och rolig helg. I fredags så gick jag i alla fall i skolan, första gången på veckan eftersom att jag var sjuk. Senare på kvällen var jag barnvakt åt Thelise, för min syster och Ditten skulle ut med ett par kompisar för att fira ditten. På lördagen började med att jag träffade Sally för vi skulle plugga tillsammans, efter vi blev klara så blev det för mig att åka hem och snabbt göra mig i ordning för senare på kvällen skulle vi ha lag fest. Kan säga att kvällen var sjukt rolig och kvällen var att vi skulle ha inkilning för nykomlingarna i laget. VÄLDIGT lyckad kväll. Dock så mådde man inte direkt bra på söndagen när man vaknade, men men det var värt det. Vid 13 på söndagen skulle vi samlas för att vara parkeringsvakter på GIF matchen, vilket var väll helt okej jobb och vi fick även kolla på matchen efteråt. Men tråkigt nog så slutade matchen 2-1 till Djurgården.

Likes

Comments

Hej, har inte blivit nå bloggande på ett par dagar, men har inte riktigt haft något o skriva om då jag har varit sjuk nu sedan i måndags. Kan dock tycka att det är skönt i början men efter några dagar av att bara vara hemma så blir det oerhört tråkigt.. I alla fall för mig som är van att träna 5 dagar i veckan, men i alla fall så var det dop i lördags ju. Och de var lite pirrigt då det var jag som skulle hålla honom under själva dopet och var lite nervös över utifall han skulle börja grina eller nått, men som tur var så var han väldigt tyst och snäll under hela dopet. Har tänkt att lägga ut bilder, men det får bli får någon annan gång, men detta var i alla fall min outfit då :)

Likes

Comments

Nu är det fredag vilket innebär Stockholm för mig och familjen, vi ska till min syster. Vi åker dit idag för att hon har dop för Noah imorgon och är glad för Jessica frågade om jag ville vara gudmor till Noah. Men i alla fall så färgade jag ju håret igår och är ganska nöjd, blev ändå finare än vad jag trodde att det skulle bli och så klippte Tessan till det också. Men måste säga att håret känns som helt nytt efter att man har färgat det, kan säga i alla fall att jag inte har haft så här fint hår på väldigt länge.

Likes

Comments

Torsdag idag vilket innebär att lovet är snart slut vilket inte är roligt alls, känns som jag behöver en vecka till. Men något annat som händer idag är studentkryssningen, dock så ska jag inte på den och det är sååååå tråkigt. Men jag kan inte åka båt för blir åksjuk så fort jag kliver på en båt så det är väldigt tråkigt. Men idag så harjag hittills inte gjort så mycket men ska till syrran senare så ska hon färga håret på mig. Äntligen säger jag i alla fall för jag behöver verkligen färga mitt hår nu. Men har köpt guldbrun vilket är en ny färg för mig som jag har tänkt pröva och hoppas verkligen att det blir bra. Tänkte även att hon skulle klippa till det lite, kan kanske lägga upp bilder på hur det blir senare beror på hur det blir :)

Likes

Comments

Hallå så har tänkt lite på bloggandet då det kan vara dåligt ibland och har kommit fram till att jag kommer att blogga när jag känner för det. Så ibland kommer jag skriva mer oftare och ibland inte så mycket, känner att det kommer bli bäst så. Men i alla fall så håller jag på att kollar efter en student klänning och dessutom skor, dock har jag lite svårt att bestämma mig då jag har hittat flera stycken.

Likes

Comments

Äntligen fredag och första dagen på lovet, så himla skönt att jag är ledig ett tag nu. Mådde inte bäst den här sista veckan. Egentligen tänk hur mycket skolan kan påverka en och hur dåligt den kan få en att må. Verkligen inte roligt och känner verkligen för människor som har fått psykisk ohälsa på grund av skolan.

I alla fall så hade jag en ganska lugn dag igår, då jag hade en lektion vid 10 ungefär sen fick jag lov. Mamma och Thelise kom och hämtade mig på så åkte vi först och åt lunch på Ikea. Sen blev det en liten runda på det nya rusta och senare vidare till Owe Jansson(stavning). På väg hem så somnade Thelise, sötaste ungen var påskkärring igår i alla fall om ni undrar vad det är på hennes kinder.

Likes

Comments

Hallå, blev en liten tidigare morgon än vad jag brukar ha på tisdagar, då det blev att jag sov över hos Anna och Elin igår. Igår så slutade jag i alla fall vid 4 och så åkte jag hem först. Sen blev det att jag åkte till dem för att vi skulle plugga tillsammans, men som vanligt gör man aldrig något när man väl sitter där haha. Så vi kollade väll mest på tv och sen gick och la oss typ. Måste bara poängtera att jag har väldigt snygga vänner i alla fall.

Likes

Comments

Detta är en jacka som jag verkligen tycker om, snygg och man kan ha det till allt tycker jag. Rekommenderar stort att du borde köpa en om du inte har har något.

Likes

Comments