Jag lämnar mycket bakom mig och går in i en ny resa. Därför kommer bloggen att flyttas och ni kommer kunna fortsätta följa min resa här:

http://kajzacarlsson.spotlife.se/

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: VARDAG, TANKAR/ÅSIKTER

Framme i Elmia och inledde kvällen med Peder & Henriks clinic. Men andra ord kvällen kunde inte börjat bättre.
Jag har fått massor tips och ska hem och bli bäst!
Jag har en bra plan för veckorna framåt som jag tänker att jag ska prata lite om någon av de kommande dagarna. Har ett upplägg som jag är väldigt nöjd med, både träning & tävling. Allt känns väldigt bra, inte minst känns Sunny väldigt fräsch!
Men nu drar hoppningen snart igång. En 1,50 med bland annat Peder & Allan i startfältet!!!

Likes

Comments

Postad i: SUNSET BELL, VARDAG
Det har såklart hänt väldigt mycket sedan sist.

Min syster flyttade ungefär så långt hade jag er med.

Sen dess har mycket såklart ändrats. Jag har haft Sunny själv, planerat, tränat och gjort en tävling i helgen som varit. Bra resultat, bara små detaljer som ska dit. Jag planerar upp mina ridpass och kombinerar, hoppning med dressyr - skänkelvikning och studsserier.

Idag tar jag tidigt höstlov och åker till Elmia, ska bli så himla roligt. Så se clinicen med Peder & Henrik och efter det hoppning och sen blir det shopping imorgon.


<3

Likes

Comments

Postad i: TANKAR/ÅSIKTER, VARDAG
Som i säkert märkte slutade jag uppdatera här, det tog helt enkelt stop.

Jag har funderat och funderat - men nu sitter jag här igen.

Jag kände att jag bara uppdaterade för att och det ska det nu bli ändring på. Jag är återigen tillbaka för att stanna och allting ser i princip ut som förut. Jag ångrar inte att det blev en paus även att jag vid många tillfällen saknat det. Känts så tomt att inte kunna dela med mig, blivit någon bild hit och dit på Instagram. Men just skrivandet.

Så min plan framöver med bloggen är att fortsätta låta er ta del av mitt liv, men kommer uppdatera lite när det passar och jag har något att dela med mig av. Jag hoppas ni kommer tillbaka och gillar det nya "konceptet".


Foto: Thomas Larsson

Likes

Comments

Postad i: SUNSET BELL, TÄVLING/TRÄNING, VARDAG

Torsdagkväll och inga vanliga lektioner imorgon. Känns väldigt skönt, träningsvärk i hela kroppen bokstavligen både från idag och igår. Inte det bästa jag vet, men då har kroppen fått jobb vilket är mening.

Det var ett bra pass idag också tycker jag verkligen. Vi har mycket som vi ska jobba på, men det flyter ändå på. Känns skönt. Då han gått två träningar i rad blir det ett lugnt pass i skogen imorgon.

Idag så kom det två bra saker på posten, Tidningen Ridsport & ett skal jag beställt. Kan knappt bli bättre!

Peder & Allan såklart!

Snyggt, snyggt om ni frågar mig <3

Likes

Comments