Header

Blandade känslor idag och lite blandade bilder 👼✋ Rubriken talar 😉
Ha deeee✋❤️


(Vet att spegeln är skitig, det är för den flyttades under renoveringen av mitt rum och ska inte ha kvar den därför har jag inte brytt mig om att rengöra den)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjenna!
Blev aldrig någon redovisning för min del.. Jag ligger hemma med influensan. Så blir kanske lite skola på torsdag om jag orkar med hela dagen men det beror sig ju på hur jag mår imorgon 😁 Har mått dåligt sedan i söndags och var bara i skolan en timme i måndags.

Men jag sover mycket och hade tänkt att fortsätta med det nu så vi hörs kanske imorgon 😜

Bara lite mys bilder från mitt rum✨
Likes

Comments

Hejsan allihopa!

Sitter i min säng och skriver detta inlägg på 5 minuter.
Som ni ser så har jag ny design, kanske inte den snyggaste med den är i alla fall personlig och jag tycker att bilderna ger en blick av mig och den jag är.
Jag vill inte ha en blogg som endast består av bilder får We heart it och som kommer från Google, okej någon gång då och då så kan man slänga in någon sådan bild ju... På min förra heder vart ju inte någon av bilderna mina utan dem var från We heart it och det förstår nog alla😂 Dem är fina med det gav ju inte er någon bild av mig? Eller hur?Jag vill att det ska vara personligt så här har ni mig! 😊

Sitter hemma och är sjuk och har en brutalt viktig redovisning imorgon så jag var bara inne i stan en timme idag och förberedde lite med gruppen idag och ska bara in imorgon på förmiddagen förbereda lite till och hålla redovisningen och sedan när det är klart så ska jag hem och sova och vila lite 👍 Så idag är en sova dag och plugg dag.

Måste sova lite till nu så jag orkar imorgon 😁
Ha det gott!

Likes

Comments

Tar det med lite musik så blir allt på topp👍
Tjenna sitter och äter lite soppa som jag nyss gjorde på lite lax och den blev super ofc 🙆👼 Ska snart upp och skriva lite musik och ska till gymmet lite senare med Joakim 😎 Idag känner jag mig duktig då jag skrivit bra och en bit på ett arbete😜 Igår så satte jag mig och läste på lite till arbetet jag skrev lite på idag. Igår satt jag hela kvällen och skrev musik för att jag vill bli klar i tid och inte i sista minuten. Jag har aldrig vart någon som kan skriva låtar eller liknande, det är verkligen grymt svårt 😐 Men nu har jag fått ihop både melodi och intro och en första vers👍 Jag är grymt nöjd faktiskt och det blir bara roligare och roligare och så fort man har en tanke och en melodi så är det bara att köra på 😜 Men nu måste jag snart komma igång så hörs vi en annan dag 😘

Likes

CommentsJaha då var man tillbaka på ruta 1 igen. Slutligen står man tomhänt på samma punkt som man började på nytt ifrån senast.

Som vanligt så har jag inget att skriva, eller jo jag har tusen saker att skriva men inget som skulle passa sig här på bloggen . Jag har funderat på att lägga ner bloggen jag ska iaf byta design har jag bestämt mig för.
Vissa av Justin Biebers låtar är så deep och kan betyda så mycket för mig.
Herregud detta blev ett tråkigt och dystert inlägg tycker jag så ni får lite blandade bilder istl

Kram,

På bilden ovan så är det efter att jag hade klippt och färgat J

Har börjat ta mycket selfies i ​

Likes

Comments

Som ni sedan kan se på bilderna så har mycket hänt sedan förra inlägget som var för två månader sedan. Jag har bl.a tapetserat om i mitt rum och skaffat en ny säng. Jag har även bytt telefon (har samma nummer och jag har kvar alla kontakter) och så har jag nu en iPad för jag pallar inte med en dator som krånglar. 😩

Nu till den stora frågan! Varför har jag inte bloggat när jag sa att jag skulle vara duktig och göra det? Jo för det var så att jag tror det var i oktober eller november eller något som jag pang bom hade jätte mycket skolarbete och då är det så att det går före och bloggen står inte med på min prio lista och så är det bara så man kan nästan säga att jag har skitit i bloggen helt medvetande för jag hade viktigare saker för mig.

Jag har köpt en massa nya grejjor på rean också såklart! 😃 Jag shoppar nästan aldrig annars så jag gjorde det för en gångs skull. Det bog bästa fyndet var ett par boyfriend jeans från H&M som hade kostat 400 riksdaler och kostade bara 150kr och jag älskar dem😍 Det som är så snyggt med dem är att dem inte har några hål eller slitningar och dem är enkla och blåa och super mysiga! Sedan köpte jag mitt favorit body butter som vara finns på rean på mellandagarna varje år och det är papayan och funderade även på att köpa blåbäret för det är dem jag gillar bäst, men jag köpte bara papayan och jag har redan den tvålen hemma 👍 Jag köpte även ett nytt puder för att det andra har vart slut jätte länge men som sagt så shoppar jag nästan aldrig så jag köpte ett nu och det är jätte bra än så länge. Och så köpte jag en av H&Ms sminkvorstar som är super bra, jag har haft den stora som är till för puder innan och den är super👌 Nu köpte jag den som är för foundation och blusher och den är också riktigt grym. Det sista jag köpte var en ny eyeliner.

Jag glömde att berätta att jag klippte av ungefär en decimeter i tisdags 💁

Men nu så ska jag ner och äta lite och ska sedan träffa en kompis 😎
Hadeeeee!
Likes

Comments

Jag har inget annat jag kunde komma på att berätta om för just nu så händer det inget speciellt. Men idag har jag bara haft en mys dag med natta👍😎Vad jag använder dagligen innan skolan


Lite andra saker som jag alltid använder


Detta är vad jag använder när jag ska fixa frisyrer och flätor och uppsättningar. (Alltså inte varje dag)


Smycken som jag nästan använder varje dag. Jag har inte klocka på mig lika ofta som i våras för att jag tycker att det är obekvämt. Jag använder öronhängen varje dag men det kan hända att jag glömmer att sätta i dem ibland, jag har nu 8 hål i öronen och nu är jag äntligen klar med att pierca mina öron👍😎

Likes

Comments