Hej.
Jag har jobbat väldigt mycket och haft mycket och göra senaste tiden. Därav brist på inlägg.

Men nu är det halloween iallafall. Är det någon som har tänt ljus på kyrkogården? Jag har inte gjort det, trots att jag har min morfar som jag gärna skulle göra det för. Men jag tycker det är för jobbigt att gå till minneslunden så jag sänder honom mina tankar istället.

Vi har gjort en pumpa i år. Den blev mindre fin. Och så har min sambo gjort gravstenar av frigolit.

Annars är jag mitt upp i min jobbhelg. Jag går av på måndag och är sedan ledig i två veckor. Skönt!
Men jag hoppas att alla får en fantastisk halloween.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej.
Idag har jag varit på gymmet. Fokus låg på underkroppen idag. Det har även kommit en del nya maskiner till gymmet som jag har saknat och det är jag jätteglad för. Det är en maskin för träning av lår, samt att det är kommit en maskin då man jobbar med armarna som när man kör längdskidor. Väldigt bra för konditionen måste jag säga. 😊

Jag har även hunnit med lite hemma. Kapat upp lite ved samt städat av och tvättat. Det är sånt jag gör i stort sett varje dag. Dammsugaren åker iallafall fram minst en gång om dagen.

Nu sitter jag och kolla på Sveriges värsta kändis-bilförare. Första avsnittet var väl sådär. Jag vet ju att mycket är spel för galleriet men det är läskigt hur dåligt det går ibland. Men bra val av deltagare :)

Nu blir det big brother! 😋

Likes

Comments

Hej.
Idag är jag uppe med tuppen. Sen 06.30 har mina ögon varit öppna.
Sambons barn har åkt till skolan och jag ligger nu i sängen och ska kolla ett par avsnitt av under the dome innan jag börjar dagen.

Ska en sväng förbi gymmet med min syster, sen ska jag ta mig an lite av veden som vi har fått av mina svärföräldrar och mitt i allt det där ska huset städas också. 😊

Det blir bra det. Vad ska ni göra idag?
Adios!

Likes

Comments

hej. Nu ska jag testa att blogga här. Känner att jag ska försöka komma igång med det igen.

En kort historia om senaste som hänt kommer i ett senare inlägg :)

Likes

Comments