Allmänt, Djur, Foto

Hej!

Idag har varit en lugn dag, jag har klippt gräset, fotat fåren och gått en promenad. En promenad i naturen är otroligt avslappnande och mysigt, det luktar grillat och solen skiner mellan träden. En promenad om dagen skapar verkligen energi. Jag var nere hos fåren och fota dom lite grann med nya kameran, fina fårisarna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

God morgon!

Idag är det bra väder, satt i uterummet och åt frukost och ingen kyla här inte. Dagen idag blir väldigt lugn, vi får se var dagen tar oss, sugen på en promenad ikväll så det lär det nog bli. Gå och tänka lite i skogen är aldrig fel.

Frukosten idag blev det två ägg, mer om det om några veckor när jag vet mer men ägg kommer vara en stor del i min kost framöver.

Det är himla mysigt att sitta och kolla på hästarna när man äter frukost, jag bor på en gård så djuren är alltid tätt intill. Igår fick ett nytt lamm, sista spurten nu på eftersläntarna.

Likes

Comments

Tjoho!

Jag har slutat grundskolan och fyllt sexton år i torsdag. Dagen börja med sång och paket med le parents, en ny dator senare åt jag frukost, denna skriver jag på nu och är något irriterad på att jag inte känner tangentbordet så det tar en halv evighet att hitta rätt bokstav. Sen vidare till skolavslutning, lite betyg och tårar senare är jag på bussen till Liseberg, ett antal åk senare är jag hemma kl 03 och sover i min säng igen. Gårdagen var en enda stor dimma och idag blev jag firad av släkten och mina bröder, dom kommer med en systemkamera så bloggandet kommer utvecklas enormt nu. Det kommer lite bilder från dagen, tagna med nya kameran, gaaaaa!!!

Likes

Comments

Allmänt

Det är idag den 1 juni, det är 14 dagar kvar till sommarlov. Det är 14 dagar kvar till jag slutar nian, grundskolan. Jag har nu klarat av 9 år i skolan. 9 år av himmel och helvete och på senaste tiden mest helvete men som nu slutar som den finaste himlen. Denna sommar blir en sommar värd att minnas, för att jag står inför en stor förändring, jag ska börja gymnasiet, i slutet av augusti står jag där som en okänd människa bland många andra och ska börja en ny resa. Men grundskole resan är inte slut än, dessa 14 dagar som är kvar ska jag skriva ner min skolgång, från de ljusaste stunderna till de hemskaste, till att sen kunna skriva om en sommar som kommer vara annorlunda, på alla plan. Till att sen börja en ny resa, kunna få berätta sin historia utan att nån redan har nån egen historia av mig.

Jag ska berätta allt i detalj, och sen kan jag få leva vidare mitt liv.

Vi ses, jag lovar!


Likes

Comments

Mest lästa

jag har fyllt år

18 juni

En sommar att minnas

Instagram@kajsaalfrida