Header

Strawberries or raspberries
Thriller or action
House or apartment
Pyjamas or nightdress
Coffee or tea
Skirt or jeans
Flats or heels
Vine or drinks
Diet-coke or Coca Cola
Day or night
Winter or summer
Vegetarian or meat-eater
Home-party or night outs
Sweet or salty
Instagram or snapchat
Restaurant or coffeeshop - That's a hard one....​What do you prefer?

Likes

CommentsNIRRIMI HAKANSON

En av mine største inspirasjonskilder i fotografiens verden. Nirrimi Hakanson fanger noe helt spesielt i bildene sine på en måte som jeg sjeldent ser hos andre. Jeg virkelig forguder bildene hennes. Å vise følelser og det som er vakkert igjennom bilder er noe hun virkelig kan. Treffer meg i hjertet.

Gregory Crewdson

Gregory opererer innenfor fotografisk tradisjon, kombinert av dokumentarisk stil som William Eggleston og Walker Evans med drømmelignende visjon av filmskapere som Stephen Spielberg og David Lynch. Crewdson metode er filmatisk og tar for seg ekstraordinære detaljer. Gregory Crewdson bruker konstruert bakgrunn og digital manipulasjon for å viske ut skillet mellom virkelighet og fiksjon. Han forstyrrer alle våre tradisjonelle ideer om sannhet og virkelighet i fotografering. Bildene hans blir laget delvis på location og delvis i studio.

@miauriaw

Utrolig inspirerende bilder!! Elsker stemningen i bildene til denne instagramprofilen.

@Anniset

En profil fylt med inspirerende bilder bestående av ulike settinger. Her finner du veldig kreative bilder, med humor og en helt egen stil.

@MOOGRAPHY

En instagramprofil fylt med kreative bilder hvor en iphone er utganspunktet. Skikkelig kult! Sjekk ut bildene på instagram.

@CHARLOTTEEMMMA

Hvis du er en glad i sunn mat og fine stilleben.
Har du noen spesielle profiler du følger?

Likes

Comments