När illamåendet kickar igång...

Jag har nu kommit in i vecka 7, känner mig mer och mer illamående för varje dag. Det var väntat, så har jag haft under alla graviditeter, och enbart de första veckorna, så det känns ju iaf som en tröst, det kommer att gå över, snart!

Jag är väldigt tydlig med barnen här hemma, att vissa dagar kanske jag äter ngn annan mat, att viss mat får mig att må illa, bla så kan jag inte äta köttfärs nu, smyger hellre undan och äter chips, märker att stark mat och lite saltig mat går bättre!

Klickade efter lite nappar och flaskor igår, denna gång tänkte jag testa Twistshake's flaskor, jag kommer i vanlig ordning enbart att ge barnet den första råmjölken!


I mars är det inskrivning på mvc, och såklart får jag "min" barnmorska, så det känns toppen! Ultraljudet blir i maj, tror jag, är det en eller två? kille eller tjej?

Efter det, så blir det att titta ut en vagn samt babyskydd, skötbord (troligen en byrå samt ett vägghängt skötbord)

Vi har gjort oss av med mycket, men nga saker finns kvar, div kläder, bärsele, babysitter, bumbo, säng inkl madrass etc, skönt att slippa köpa allt, tänkte ev försöka mig på att sy ett babynest, lite längre fram.

När T kommer hem, så åker vi in till stan och hämtar upp lite matvaror, som jag (äntligen) beställt från maxi på nätet, sen kommer det svåra, vad tusan ska vi äta??? Jag vet inte ens vad som funkar från dag till dag...

Gillar

Kommentarer