Dagen jag vill dra täcket över huvudet...

Oj oj, idag är ingen bra dag!

Jag är själv med alla barnen i ca 9 dagar till, det brukar fungera bra, men idag är inte en sån dag, idag är dagen då det är utbrott på utbrott 5-åringen vs 3-åringen, de skriks och skriks, 3-åringen la sig jämte vagnen och väckte lillebror av sitt skrik...

Säger ifrån, sluta skrik, försöker få de å gör ngt annat, men idag är allt fel!

hämtningen från dagis var väl ca 3 utbrott var (bara 3-åringen på dagis), sen skulle jag passa på att skotta lite innan vi skulle in och äta, där hade vi nog 8-10 utbrott var på ca 1 timme...

Blir så trött, vill bara gömma mig under täcket och gråta idag.

Å inte hjälper det till att hunden är i sin "tonår" lyssnar nada ute, drar massa i kopplet nu, t o m att han har börjat tugga på barnens leksaker, aldrig gjort innan!

Det är svårt att vara sådär pedagogisk och lugn i alla situationer, alla dagar, även om det vore det ultimata, men jag är inte mer än människa, jag erkänner för barnen, att ibland blir jag trött, att jag inte orkar med bråk, jag tror det är viktigt att de ser att jag inte är nån supermänniska (även om 3-åringen ibland kallar mig för Superhjälte). Inte så att jag vill klaga och gnälla, det är en enorm rikedom vi har, 5 fantastiskt fina små och stora individer, MEN livet är helt enkelt inte en dans på rosor, vissa dagar är skit, rent ut sagt!


sen kommer det stunder då de faktiskt är fantastiska mot varandra, det värmer gott, och då orkar man ju lite mer!

Som synes på bilderna, Calle är lite snorig, röd och prickig rund näsan och kinderna (kindbenet druttade han på tidigare idag), tvätta och smörja, men jag måste skaffa nån annan salva, ngt som inte är vattenbaserat!

Gillar

Kommentarer