Avkopplande, underhållande, spännande. Böcker kan konsten att förtrolla en när man fastnar i en riktigt bra. Har en dröm om att skriva en egen i framtiden..ska bara läsa färdigt först...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag läser mycket böcker och det har jag gjort under många år. Ibland blir det inte så mycket tid över till det men då har jag istället börjat lyssna på böcker via Storytel. Avkopplande och underhållande. Speciellt kriminalhistorier men det bästa är att blanda upp med lite annat. Här följer lite boktips så här på Världsbokdagen📚📚📚

Har haft turen med mig i många boktävlingar på Facebook och Instagram senaste åren👍

Likes

Comments

Det är alltid med blandade känslor man åker hem efter en härlig semester. Jag kommer att sakna mina döttrar massor och samtidigt är man fylld av intryck och upplevelser som man vill dela med dem där hemma.

Ser snö😍

Killen bredvid mig på planet Dubai- Köpenhamn fick lite problem en bit in i filmen. Han var lite finkänslig och ville inte säga till så till slut försökte han dela lite försiktigt på hårtofsen.😂

Flygplansmat👍 halalslaktad kyckling på längden och tvären...

Likes

Comments

Lördagen bjöd på sol och blå himmel här i Halmstad även om det var lite kallt och krispigt på samma gång. En dag för en riktig långpromenad. Det blev 1,5 mil och några fotostop på vägen!

Likes

Comments

Fantastiskt vackra stränder med detta vatten, dessa vågor och denna sol mot en blå himmel. De kommer att värma min själ när jag skrapar rutorna på väg till jobbet i kalla Sverige om några dagar!

Likes

Comments

Härom dagen gjorde vi en heldagsutflykt till Three sisters i Blue Mountain. Man fick ta tåget från Central i Sydney 2 h ut på landet till Katoomba, en bergsby.
Synen som mötte en var magnifik, otroliga berg och skogar som sträckte sig hur långt som helst. Vi vandrade på små stigar upp och ner för berget och såg små ödlor kila förbi. Häftigast var att gå in i den ena systern- det lät nåt va?
Det var verkligen branta trappor ner dit, det hissnade av svindel i magen men nyfikenheten var större!
Detta kan jag varmt rekommendera för den som åker till Sydney. Träningsvärken i benen kommer som ett brev på posten nu efteråt😊

Likes

Comments

Det var en fröjd för ögat att gå strandpromenaden längst med havet från Coogee beach via Clovelly, Bronte, Tamarama till Bondi beach igår. Perfekt väder med blå himmel +27, ganska blåsigt dock. Klipporna,vågorna och havets fantastiska färgskiftningar tog andan ur en bitvis. Var tvungen att stanna och fota mest hela tiden!
På vägen passerar man en otroligt stor kyrkogård, där fick man inte fota men det var en upplevelse att se så många gravstenar på en enda plats.. om du kommer hit till Sydney så gör denna promenad på 8-9 km. Mycket backigt men väl värt mödan!!

Likes

Comments

Lika varmt idag med, börjar bli tjatigt det här😜 nä skojar bara! +33 och svetten lackar verkligen. Det krävs lite vind och massor med vatten för att ens kunna vistas i solgasset. Vi tog tåg och sen buss till den här stranden. Jag har fått höra att man kan gå en strandpromenad från den här stranden förbi flera andra bla. Bronte som jag ju besökt ett par ggr och fram till Bondi. Det ska ta ca 3 h så då krävs det lite svalare väder. Jag är mycket sugen på att göra detta i veckan om väderprognosen är på min sida nån dag!

Likes

Comments