Några av fynden från igår.

Namaste och god förmiddag vackra du!

Så då var det söndag. Dagarna går så fruktansvärt fort. Men från och med i morgon så är i alla fall hela familjen hemma tillsammans så nu börjar semestern på riktigt.
Känns så konstigt av att gå hemma och utan maken, det känns bara som man är hemma från jobbet på en ledig dag eller så då. Så det har inte känts som semester utan honom.

Men från och med i morgon så börjar den på riktigt. Det blir en sådan kallad "hemester" i år också. Men vi kommer givetvis hitta på saker.  Små dagsutflykter. Skall bli spännande att se hur många utflykter Junior vill följa med på. Alltid lika spännande när man har en tonåring hemma.
De är ju inte lika sugna på att följa med då, har inte direkt samma intressen. För vi föräldrar är bara gamla och tråkiga.

Som ni ser på bilden så fick jag med mig hem 2 stycken vägglampetter i form av blad och i koppar. Jag har redan fyra lampetter på väggen i köket i just koppar dem också. Jag drömmer ju nämligen om ett gammalt hus/torp på landet som jag kan fylla med mina härliga loppisfynd.
En dag kanske.
Och den drömmen skall jag hålla levande, det är därför jag såg till att bli en Brandpartner till Young Living för att uppfylla just denna dröm.

Eiffeltornet var jag också bara tvungen att ta med hem för det är en dröm jag också har, att en dag kunna resa dit. Och uppleva det magiska med Paris, Frankrike.

Sjöjungfrun i Köpenhamn är också ett resemål jag vill till. Har varit 3 gånger i Danmark, men då i Aarhus. Men snart så hamnar jag nog där.

Små söta koppar föremål var jag ju bara tvungen också att ta hem. Är egentligen inte jätte förtjust i koppar men dessa var ju så söta så jag var ju bara tvungen.
Jag kunde inte låta bli med andra ord. Hahah.

Åh de två magiska korgarna som jag berättade om i tidigare inlägg. Var bara tvungen att slå till när jag såg dessa.
Har alltid velat haft stora korgar. Speciellt den längst bort. Och nu har jag en. Lyckan är total.
Så alldeles strax skall jag ta in dem och se till att dem kommer till användning redan nu.

Mer små fynd har jag kvar att visa. Men det kommer senare idag/kväll eller i morgon rentav.

Namaste.

🙏KailashSoulsister🙏

Gillar

Kommentarer