Ny jobb!

Everyday life

En liten stund siden jeg har blogget nå! But I'm back now! :D

Nå har jeg endelig fått meg praksisplass på Kiwi her i Fosnavåg. Første dagen min der var på Fredag 20.10.17. Er godt å ha noe å gjøre om dagene, er noe dritt og gå å ikke ha noe å gjøre.

Så jeg jobber Mandag, Onsdag og Fredag, 09:00-17:00. Er greie dager det! Er også godt å ha fri innimellom dagene så jeg får slappet av litt :)

På mandag, prøvde jeg å sitte i kassa for første gang noen sinne! Trodde det kom til å være skummelt og vanskelig, men der var ikke det! Det var mye enklere og mindre skummelt enn jeg trodde. Hadde også alltid hjelp fra noen så klart :D Men jeg synest det gikk bra, og blir nokk enda bedre etter hvert.

Jeg går å rydder i hyller og setter på plass varer, og sitter i kassa av og til. Noe som jeg synest er veldig greit. Jeg har veldig hyggelige kollegaer og veldig hyggelig sjef! Liker meg godt så langt! Jeg liker også godt uniformen min! Er så grønn og fin! Og så passer det så fint at der er en K på brystet! Siden jeg heter Kaisa! Hehe :D

Også tok jeg bilde av denne nydelige blomsten her en dag da jeg gikk hjem fra jobb, så måtte bare ta med bildet! :)

Nå er det bare en dag til på jobb så er det helg!
Så ja...det var det for i dag! :)

#nyjobb #jobb #kiwi #hverdag #hverdagslivet #hverdagsliv #følersegflink #følersgodt #glad #everyday #everydaylife #work #newjob #feelsgood #feelinggood #feelinghappy #workinggirl

Liker

Kommentarer