My Cosplay Evelolution

Cosplay

Jeg elsker #cosplay Det er så gøy å kle seg ut og bare bli noen andre. Jeg har bare ett cosplay og det er av Hatsune Miku/Miku Hatsune. Hun er en en virtuell popstjerne som er veldig populær i Japan. Og det som er så kult er at hun har live konserter! Da er hun et hologram som synger og danser. Det er noe jeg har så lyst å oppleve selv! Har så lyst å reise til Japan en dag! :)


Jeg fikk cosplayet mitt i julegave med foreldrene mine i 2013. Jeg hadde ikke mye peiling på cosplay da, (som du ser på bildene under) såååå jeg så ikke så veldig bra ut...heheheheeee...men etterhvert har jeg blitt flinkere til å sminke meg og å kle meg ut skikkelig.


På de gamle bildene har jeg på hår-greiene som følte med cosplayet, er ikke så lett å se dem, men de er sorte med en lilla stripe på, men på de nye bildene har jeg på hår-greiene som jeg har laget selv, de er litt større og de er mer like de som Miku faktisk bruker. Og jeg har parykken som og er fra samme nettsiden som antrekket, men de lange delene ble så flokete at jeg måtte bare gi opp å prøve å ordne dem...så på de nye bildene har jeg på en parykk fra ebay. Jeg synest den parykken har finere farge som passer bedre til antrekket!


Jeg har aldri vært på noe con noen gang...men har lyst. Men om det blir noe av noen gang vet jeg ikke. Menmen, er fortsatt gøy å bare kle seg ut av og til :)

#costume #kostyme #dressup #hatsunemiku #outfit #antrekk #søt #cute #kawaii

  • Cosplay
  • 100 visninger
  • Near Fosnavåg

Liker

Kommentarer