Da var det over...

Everyday life

Denne måneden har gått så fort! Tenk at Julaften er over. Det er litt trist på en måte, men godt også. Vi feiret her med oss, jeg, Stephan, mamma, lille broren min Patrick og svigermor. Og så klart pusekattene, Silver og Luna :)

Sto opp tidlig for å dra en tur på kirkegården for å besøke graven til bestemor og bestefar, det er noe min familie gjør hvert år. Så når vi kom hjem venta vi på enda flere gaver som skulle komme! Det ble helt stappfullt under treet! Det var skikkelig koselig å se så mange gaver under et nydelig juletre! :)


Senere kom svigermor, og da begynte vi med maten. En julefilm sto på i bakgrunnen mens vi dekket på bordet og ventet på maten som vi alle gledde oss til. Og det var kjempe godt! Stappmette alle mann!


Etter middagen måtte vi slappe av med litt kaffe før vi skulle åpne gaver. Og vi fikk mye fint. Pusekattene fikk også gaver som de ble glade for! :)
Så var det tid for dessert! For meg å Patrick hvertfall :D Er bare vi to som er så glade i riskrem. Så vi kosa oss mye vi.

Senere på kvelden etter vi var ferdige med alt av gaver og oppvask så skulle vi prøve et spill som vi har. Escape Room! Mamma var så trøtt at hun gikk å la seg, så jeg, Stephan og Patrick spilte og kosa oss. Så var det legge tid. Og nå er det over! Det ble hvertfall en veldig koselig julefeiring! :)

Så jeg håper dere alle har koset dere og at dere har hatt en fin jul! Så ønsker jeg dere fortsatt en fin romjul osv! :)

Her er antrekkene jeg brukte på julaften. En søt skjorte og strikka skjørt på dagen og en nydelig glittrende kjole på kvelden! :)

#julen2017 #jul #julegaver #julestemning #familietid #hverdagslivet #godjul #christmas #christmas2017 #xmas #merrychristmas #christmasfeeling #family #familytime #happyholydays #feelinggreatful #feelinggood #everydaylife

Liker

Kommentarer