Sying/DIY

Jeg hadde en sort bukse som jeg synest var litt kjedelig, så jeg hadde lyst å gjøre noe med den. Og så hadde jeg en hvit bukse som hadde hull i sømmen bak...som du ser på ene bildet! Haha! :D

Så da tok jeg å klipte ut lange remser fra sidene på den hvite buksa som jeg sydde inn i sidene på den sorte buksa. Jeg laget også noen hull på den sorte, så den ble litt mer sånn...sånn...uuum...hullete? Haha! Jeg kortet den litt i bena også så den ble litt sånn cropped men ikke så alt for mye.

Jeg ble veldig fornøyd med hvordan buksa ble. Og jeg bruker den mye mer nå en jeg gjorde før.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Everyday life

Denne måneden har gått så fort! Tenk at Julaften er over. Det er litt trist på en måte, men godt også. Vi feiret her med oss, jeg, Stephan, mamma, lille broren min Patrick og svigermor. Og så klart pusekattene, Silver og Luna :)

Sto opp tidlig for å dra en tur på kirkegården for å besøke graven til bestemor og bestefar, det er noe min familie gjør hvert år. Så når vi kom hjem venta vi på enda flere gaver som skulle komme! Det ble helt stappfullt under treet! Det var skikkelig koselig å se så mange gaver under et nydelig juletre! :)


Senere kom svigermor, og da begynte vi med maten. En julefilm sto på i bakgrunnen mens vi dekket på bordet og ventet på maten som vi alle gledde oss til. Og det var kjempe godt! Stappmette alle mann!


Etter middagen måtte vi slappe av med litt kaffe før vi skulle åpne gaver. Og vi fikk mye fint. Pusekattene fikk også gaver som de ble glade for! :)
Så var det tid for dessert! For meg å Patrick hvertfall :D Er bare vi to som er så glade i riskrem. Så vi kosa oss mye vi.

Senere på kvelden etter vi var ferdige med alt av gaver og oppvask så skulle vi prøve et spill som vi har. Escape Room! Mamma var så trøtt at hun gikk å la seg, så jeg, Stephan og Patrick spilte og kosa oss. Så var det legge tid. Og nå er det over! Det ble hvertfall en veldig koselig julefeiring! :)

Så jeg håper dere alle har koset dere og at dere har hatt en fin jul! Så ønsker jeg dere fortsatt en fin romjul osv! :)

Her er antrekkene jeg brukte på julaften. En søt skjorte og strikka skjørt på dagen og en nydelig glittrende kjole på kvelden! :)

Likes

Comments

Everyday life

Ja da er det ikke lenge igjen! Tredje søndag i advent. Tiden har gått så fort. Og nå er det snart over. Det er rart å tenke på.

Nå har vi også fått opp lysene ute! Endelig! Er noen dager siden nå da. Men det ble kjempe fint! Så koselig, spessielt nå når det er så fin snø ute også.

Har ikke så mye mer å skrive i dag egentlig, så blir et kort innlegg med noen fine bilder :)

Likes

Comments

Everyday life

Det snør, det snøøøør...what ever! :D

Da er det andre søndag i advent! Herregud så fort dagene går! Plutselig så er alt over. Merkelige greier, hehe. Så nå må vi ta å pynte snart ja! :)
Og tenk at snart er det julaften og greier. Gleder meg til det da.
God mat, familie, gaver og kos.


Så i dag skulle jeg til å henge opp julelysene ute på verandaen. Jeg kledde meg i varme klær og tok med alt jeg trengte til å henge de opp med meg ut.
Så der står jeg og begynner å dra ut lenka fra hverandre og så tenker jeg at jeg skal teste lysene. Da merker jeg at mange av lysene fungerer ikke!!! «FAEN I HELVETE DA!» tenkte jeg...haha! Skulle vist sjekka lysene FØR jeg gjorde alt klart...så da vet jeg det til neste gang. Så da må vi ha nye lys...får vel ordne det snart! :D

Likes

Comments

Contains affiliate links Everyday life

Ja da var jeg hjemme igjen, kom hjem den 20 november.

Jeg har hatt det så kjekt i Oslo sammen med min mor <3 Jeg kom frem fredagsmorgen, vi dro hjem til mor (hun bor ved Ullevål) så jeg fikk slappe av litt. Så koste vi oss med god frokost.
Så dro vi ut en tur, vi kjøpte smultringer, så skulle vi se etter hansker til meg på H&M, men vi fant ikke rette typen. Men jeg fant noe annet som jeg trengte! En pudderrosa/gammelrosa vinterjakke med rosa pels på hetta! Ååååh den var helt perfekt! Jeg elsker den rosa fargen så jeg kunne ikke gå der i fra uten den! Her er den på meg og så lånte jeg et bilde fra H&M!

Så etter vi var ferdig der, dro vi videre mot sentrum, og jeg måtte bare bytte jakke! Jeg måtte ha på meg den nye jakka, den bare lå i posen og ropte på meg at jeg måtte ta den på! Så det gjorde jeg. Så sa mamma at jeg hadde en lignende jakke når jeg var liten, så det var sikkert derfor jeg valgte den jakka, men uten om å vite at jeg har hatt noe lignende før! Det var liksom skjebnen! Hahaha :D

Bildet av meg var tatt på søndagen.

Senere den dagen dro vi hjem igjen, så jeg fikk skifta klær og sminka meg og sånt. Så dro vi på en skikkelig shopping tur! Jeg fant mange fine julegaver, og noe fint til meg selv og så klart! Så tok vi en pause på Espresso House, før det ble mer shopping!

Og så på kvelden dro vi på Happy Sushi, min favoritt sushi plass i Oslo så langt, for å kose oss med sushi. Men det tok litt tid før vi kom frem dit da...jeg husket ikke veien dit fra sist jeg var der så måtte jo ha på GPS...men den ville vi skulle gå en laaaang omvei! Hahaha, men vi fant frem til slutt!
Etter vi var stappmette av all sushien dro vi ned til Paleet og tok oss et glass vin på Taqueria. Veldig koselig liten plass. Så der satt vi, slitne etter en lang dag men mye gåing og shopping, og koste oss med vin og pratet om forskjellig. Det var en fin slutt på den dagen.

Så var det lørdag. Ble litt shopping da og! Vi dro på Storo senteret en tur. Men siden jeg og mamma ikke er så flinke til å finne frem til dit vi skal så klarte vi å ta t-banen feil vei...hahaha! Så jeg fikk en sightseeing tur :D Men vi gikk av en plass og kom oss på rett side og greier, så vi kom frem dit vi skulle til slutt!

Vi gikk rund og så på butikkene, og så kjøpte vi vin som vi skulle kose oss med senere på kvelden. Jeg liker så godt musserende hvit vin, så da ble det Martini Asti! :)

Men vi skulle også besøke tanta og onkelen min, for vi skulle spise julemat med de og søskenbarnet mitt og dattera hennes kl 16:00, så vi skulle egentlig dra hjemmefra i 2-3 tiden, men siden vi er såååå treige så kom vi ikke oss avgårde før i 6 tiden...så vi ble litt forsinka! Men maten var nesten klar når vi endelig kom frem! Og det var så nydelig godt! Pinnekjøtt med poteter, rødkål og surkål og rabbestappe! Er bare så godt. Så var det mye godt til dessert også! Riskremen forsvant fort! :D

Er bare så dumt at jeg ikke har bilder av maten! Hehehehe. Tok snap av det, men glemte å lagre de bildene...jaja shit happens! :D

Så når vi kom hjem, koste vi oss med vin, popcorn og sjokolade! Belgiske trøfler er min favoritt sjokolade! Blir ikke lei av den nei :)

Så var søndagen kommet. Vi sov litt lenger den dagen, sto opp og spiste frokost før vi dro til julemarkedet i sentrum. Der var det mye fint å se! Og så mange folk.
Og mye godt var der også! Vi kjøpte oss churros med sukker og sjokolade på.
Der var også disse to store elghodene som hang på hver sin side av veien som dreiv å prata til hverandre! Og de sang julesanger også! De var så morsomme :D
Vi gikk der og så på forskjellig, da vi så denne karusellen med hester og greier, og da tenkte jeg at den må jeg prøve siden jeg har aldri prøvd en sånn karusell før! :O Det var veldig koselig synest jeg. Jeg valgte en hest som hette Katie <3

Etter det fortsatte vi å gå rundt og se litt mer til der ikke var mer å se. Så da gikk vi videre i sentrum og så på julelysene i gatene. Var så nydelig!
Vi gikk og vi gikk helt til vi fant ut at nå var det på tide med litt mat, så vi dro til 3 forskjellige McDonalds før vi fant en som hadde ledig bord. Da var det godt å sette seg ned å slappe av med god mat :D

Så var det hjem igjen, måtte pakke og gjøre meg klar til å dra helt hjem igjen.
Var jo trist å måtte dra, men var også godt å komme hjem. Men jeg gleder meg masse til neste gang jeg skal til Oslo! :D

So see you soon again Oslo!

Likes

Comments

Everyday life

Yes! Da blir det en liten Oslo tur på meg i helgen. Jeg skal besøke mamma, siden hun har hatt så lyst at jeg skulle komme en tur på besøk før jul. Så det blir kjempe koselig det! :D
Så får jeg kjøpt litt julegaver også mens jeg er der nede.


Jeg gleder meg, men gruer meg litt også siden jeg reiser uten typen min...hehehe :) Men det blir så gøy å dra til Oslo igjen en liten tur. Så jeg tar nattbussen nedover torsdagskveld og opp igjen søndagskveld, så får vi hele fredag. lørdag og nesten hele søndag på å kose oss.


Jeg er så glad i Oslo! Er så stort og der er så mye mer en her i Fosnavåg og området her. Har så veldig lyst å flytte ned dit en gang! Vi har jo lyst til det begge to, men det koster å bo i Oslo, så vi får bare vente å se hva som skjer :)


Så kommer det et innlegg når jeg kommer hjem om hva vi gjorde osv! :D

Likes

Comments

Everyday life

Da var det fredag og endelig helg!

I dag på jobb har jeg stått i kassa fra 09:00 - 12:30, og i dag solgte vi farsdagskaker og roser til 99kr siden det er farsdag på søndag. Mange som kjøpte, og sikkert enda flere etter jeg var ferdig.

Etter lunsj, ryddet jeg i hyller og greier. Så litt før jeg skulle dra hjem for dagen, sa sjefen til meg at jeg skulle få med meg ei kake og roser hjem! What? Hehe, det synest jeg var koselig.

Jeg syklet til jobb, så samboeren min kom å henta kaka og rosene :D Har ikke smakt på kaka enda, er ikke så glad i marsipan, men må jo smake på den;) Får bli dessert etter middagen i dag :)

Så håper du har en fin fredagskveld og god helg! :)

Likes

Comments

Fotogarfering, Everyday life
Happy Friday everybooody! :D


Nå har jeg hvert syk nesten en hel uke! Men i dag var jeg frisk nokk til å dra på jobb. Så i dag har jeg stabled svinekjøtt halve dagen og stått i kassa resten av dagen. Ganske grei arbeidsdag det!

Så jeg holder på å bli frisk igjen. Skal bli godt å slippe å hoste så mye at jeg får gangsperre i magen! Trodde nesten jeg kom til å få six-pack når jeg ble frisk igjen! Haha! :D Men nei da, det ble ingen six-pack nei...:P

Jaja...

Det var en dag jeg gikk en tur til butikken, skikkelig høstvær, og på vei hjem tok jeg noen fine høstbilder som jeg tenkte jeg måtte dele. Så her er de :)
Høsten har så mange fine farger, så er så mye fint å ta bilder av.


Men nå skal jeg slappe av litt før det blir biff til middag her med oss! Namme nam <3

God helg allesammen! :)

Likes

Comments

Sying/DIY

Da var det halloween igjen! Tenkte jeg skulle dele ett innlegg jeg skrev på min gamle blogg på blogg.no. Hadde egentlig tenkt å dele dette tidligere men jeg har vært skikkelig syk så jeg har ikke fått skrevet før nå :P

Jeg så en video på Youtube (har ikke link lenger) av noen stilige lykter som jeg ville prøve å lage selv!

Så her er hva du trenger får å lage lyktene: to glass (jeg brukte ett lite salsaglass og ett lite jalapenoglass, du velger jo selv hva slags glass du vil bruke), RX lim (det var eneste limen jeg hadde, funket bra den!), limpistol og lim, svart akrylmaling eller tavlemaling, og silkepapir i den fargen du ønsker!
De brukte tavlemaling siden de brukte kritt utenpå malingen på limet slik at det så litt mer stearin-ish ut :P


Bildene er ikke de beste (tatt med iPhone 4s) men de funker! :)

Så det første jeg gjorde var å klippe ut silkepapir i passelige biter som jeg limte på glassene. Etter det hadde tørket tegnet jeg på ansikter på papiret men en orange fargeblyant (er ikke så lett å se). Så begynte jeg å tegne på ansiktene på papiret med limpistolen.

Så begynte jeg å lime nedover glassene slik at det så ut som smeltet stearin som rant nedover rundt hele glasset. Når det var tørket, malte jeg over og imellom limet slik at alt ble svart uten om inni øynene og munnen. Det var ikke så lett å male mellom limet noen steder så jeg malte på innsiden også siden jeg brukte batteridrevne lys.

Og det var det! De er veldig enkle å lage og de er kjempe stilige! Her er de både med og uten lys. Jeg ble veldig fornøyd med lyktene og kunne tenkt meg å lage flere og større lykter! :D
Så håper alle har en fin og trygg Halloween uansett om du feirer eller ikke! :D

Og håper du likte lyktene! Kanskje du har laget noe lignende selv før? Kommenter gjerne om du har eller om du vil lage disse selv :)


Likes

Comments

Everyday life

En liten stund siden jeg har blogget nå! But I'm back now! :D

Nå har jeg endelig fått meg praksisplass på Kiwi her i Fosnavåg. Første dagen min der var på Fredag 20.10.17. Er godt å ha noe å gjøre om dagene, er noe dritt og gå å ikke ha noe å gjøre.

Så jeg jobber Mandag, Onsdag og Fredag, 09:00-17:00. Er greie dager det! Er også godt å ha fri innimellom dagene så jeg får slappet av litt :)

På mandag, prøvde jeg å sitte i kassa for første gang noen sinne! Trodde det kom til å være skummelt og vanskelig, men der var ikke det! Det var mye enklere og mindre skummelt enn jeg trodde. Hadde også alltid hjelp fra noen så klart :D Men jeg synest det gikk bra, og blir nokk enda bedre etter hvert.

Jeg går å rydder i hyller og setter på plass varer, og sitter i kassa av og til. Noe som jeg synest er veldig greit. Jeg har veldig hyggelige kollegaer og veldig hyggelig sjef! Liker meg godt så langt! Jeg liker også godt uniformen min! Er så grønn og fin! Og så passer det så fint at der er en K på brystet! Siden jeg heter Kaisa! Hehe :D

Også tok jeg bilde av denne nydelige blomsten her en dag da jeg gikk hjem fra jobb, så måtte bare ta med bildet! :)

Nå er det bare en dag til på jobb så er det helg!
Så ja...det var det for i dag! :)

Likes

Comments