Hei og god mandag!! Denne uken startet med snøstorm, noe som ikke var så kjekt på en mandags morgen. Likevel har resten av dagen vært ganske grei. Siden jeg hadde gym vurdering forrige uke fikk vår gruppe gå 13 i dag og det er alltid deilig å slutte tidlig. Jeg gikk rett og trente bein, og jeg elsker å være på treningsstudioet på denne tiden, da det nesten er det eneste tidspunktet det er noenlunde tomt. Etter jeg trente i dag har jeg egentlig bare slappet av og øvd litt på en spansk vurdering jeg skal ha på fredag. I tillegg har jeg hjulpet litt til med noe oppusning vi driver med. Broren min flyttet ut i helgen og vi har planer om å gjøre rommet hans om til en kjellerstue, noe jeg gleder meg masse til. Det blit kjekt å ha et sted jeg kan ha venner over, uten at vi må presses sammen på rommet mitt! Og siden vi først driver å fikser der, har jeg planer om å endre litt på rommet mitt. For det første skal jeg endelig få inn en dobbelseng, og så får jeg se på hva annet jeg vil gjøre!! Jeg tenker kanskje å ta noen før og etterbilder slik at dere får se hvordan det blir!

Her er noen bilder av meg og bestevenninnen fra helgen som var! Håper dere får en fin mandagskveld videre og en super uke xx

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Heei! Nå er det ganske lenge siden forrige innlegg, men jeg har rett og slett vært ganske opptatt. Været har vært helt forferdelig, men nå endelig har det begynt å bli bedre! Jeg falt over en bli kjent "tag" hin dagen, og tenkte det ville vært kjekt å prøve det ut. Så her er meg fra A-Z!

A: age 17

B: biggest fear

C: current time – 21.27

D: drink you had last – vann

E: easiest person to talk to – mamma

F: song – nå er Never Be the Same av Camila Cabello av Finesse av Bruno Mars Cardi B

G: greatest memory – har alt for mange med både gode venner og min fantastiske familie (men er det lov å si at det å ha sett Justin Bieber live er noe av det beste lille meg har opplevd?)

H: hometown – bergen

I: in love with – for alltid , Leonardo DiCaprio <3

J: jealous at the moment – på at vennene mine har begynt å bli 18 og at det fortsatt er et halvt år til det er min tur!

K: key to success – gjør det du elsker, og gjør det på din egen måte

L: languages you speak – Norsk, Engelsk, Spansk og så kan jeg noen få fine fraser på Fransk

M: middle name – det har jeg ikke

N: number of siblings – 3

O: one particular thing about you – jeg drikker sjokomelk hver dag og har to søte hunder haha

P: person you spoke on the phone to last – mamma

Q: quotes to live by – her har jeg alt for mange, men blant annet så er dette av Nelson Mandela ganske pent: "Trå mykt, pust fredelig, le uhemmet".

R: reasons to smile – , støttende , vær god

S: sweet or savoury – begge

T: time you woke up – 9.46

U: underwear colour – svart

V: vacation destinations – USA, Paris

W: worst habit – igjen, at jeg drikker sjokomelk hverdag?

X: x-rays you’ve had – tror ikke jeg har hatt noen, untatt hvis det å ta bilde av hjerte er det samme??

Y: your favourite food – pizza

Z: zodiac sign – løven


Jeg synes denne måten å fortelle om meg selv på var superkjekk og jeg håper dere likte å få noen glims inn i livet mitt og hvem jeg er! Gjerne ligg igjen en kommentar om noen særtrekk dere har, og ikke minst, ha en super søndagskvelds videre. xx

Likes

Comments


Never be the same - Camila Cabello

Naked - James Arthur

Saltwater - Geowulf

Alone - Jessie Ware


Alle bildene er tatt fra Pintrest, følg meg her xx

Likes

Comments

Hei hei! Siden vi er i starten av et nytt og spennende år, er det nesten obiglatorisk å ha et innlegg om året som kommer. Dette året ser jeg virkelig fram til og vil derfor dele noen av de spennene tingene som kommer! Dette er bare noen av høydepunktene, det skjer selvfølgelig flere ting, men dette er noe av det som allerede er planlagt!

Januar & februar: her har jeg ingen spesielle planer, men kjekt blir det likevel, da noen av veninnene mine allerede blir 18 noe som betyr feiring!

Mars: 22. mars skal jeg og bestevenninene til Oslo for å se Harry Styles opptre, noe jeg gleder meg svært mye til! Da blir det både jentetur til Oslo med shopping og kos og ikke minst konsert, som alltid er like kjekt.

Juli: Midt i sommerferien skal jeg til USA i tre uker med familien! Jeg har aldri vært i Amerika og det er noe jeg har drømt om siden jeg var liten. Vi skal da på roadtrip gjennom hele vestsiden av USA, blant annet til San Fransisco, Los Angeles og Las Vegas! Så hvis noen har noen tips til turen, steder å se, shopping muligheter - bare si ifra.

August: Dette er blant annet bursdagsmåneden min og jeg fyller altså 18 den 21!! Dette er noe jeg virkelig ser frem til (selvfølgelig). Da skal lappen taes og forhåpentlig min første tattovering! I tillegg skal den blant annet feires med Alan Walker konsert med bestevenninnene som blir superkjekt.

Oktober: I høstferien skal jeg og bestevenninnene en liten uke til Paris! Dette blir da første gang vi er i utlandet helt alene, og jeg gleder meg masse til å få opplevd denne superfine byen! Vi skal blant annet se Eifeltårnet, Notre Dame og masse annet kulutrelt, men samtidig shoppe og gosse oss.

Her var et lite innblikk på mitt år, håper dere likte det!
​Har dere noen spesielle planer for året? xx

Likes

Comments

God søndag alle sammen! I går tok meg og bestevenninnen en liten tur til byn for å skaffe de siste delene til bursdagsgaven til en venninne som fyller 18 i morgen. Og når man først er i byn er det likegreit å ta noen bilder, så vi hadde en mini photoshoot! Selv om det gjerne ikke ser ut som det, var det iskaldt i går og jeg kjenner jeg gleder meg masse til våren kommer. Jeg er virkelig et sommermennesket og liker meg best i varme og solskinn. Likevel var jeg så ivrig på å få brukt den nye denim kimonoen min som jeg fikk til jul, at jeg trosset været for et stilig antrekk! Vesken er og ny, den er fra Malene Birger og jeg elsker den! Størrelsen er perfekt og det at man både kan holde den i hånden og ta den skrått over skulderen passer perfekt til meg.

Etter byturen dro jeg hjem og spiste litt middag før jeg dro i bursdagsbesøk til en annen venninne. Besøket var superkjekt, noe det alltid er når gjengen samles. Vi sang singstar, noe jeg ikke har gjort på flere år, men som virkelig er savnet. Det er superkjekt å slippe seg litt løs og ta opp igjen barndommen da det største ønsket jeg hadde var å bli popstjerne!

I dag derimot startet jeg dagen med spinning klokken halv 12 og etter det har jeg egentlig bare slappet av. Søndager for meg er rett og slett en dag der jeg får hentet meg inn igjen og gjøre meg klar til en ny uke. Derfor skal jeg nå fikse neglene, ta på en film og kose meg resten av kvelden!

Jeg håper dere har hatt en super helg og at dere nyter søndagen!

Likes

Comments

Dressjakke her Treningsbånd her Rosa jakke her Dressbukse her

Selv om det nettopp har vært jul, er det aldri for tidlig å klikke hjem noen godbiter. Dette er bare noen få ting jeg ønsker meg denne måneden. Jeg trenger noen ny resistnce bands da mitt er ødelagt, og elsker fargen fra disse fra Aim´n. I tillegg elsker jeg dressjakker/bukser og kom over disse fra Nelly som var superfine. Til slutt synes jeg denne rosa jakken var superfin og perfekt når våren kommer!


Likes

Comments

Da var 2017 over og vi har trådd inn i et nytt og spennende år - faktisk året jeg blir 18!!
Jeg ser virkelig fram til alt dette året bringer med seg og jeg har en følelse av at dette blir et bra år. Kanskje en grunn til det er hvor vellykket starten på året var, nyttårsaften. Året startet virkelig med et smell, og bildene over er av antrekket jeg hadde på. Jeg elsker virkelig jumpsuiter - like fin som en kjole, men mye mer behagelig å danse i hehe.
Dagen begynte med et besøk til ynglingsfetteren, noe vi gjør hvert år, slik at vi fikk sagt godt nyttår til familien. Senere på kvelden hadde vi et stort selskap hjemme, hvor mange venner og familie kom. Vi spiste pinnekjøtt og koste oss virkelig gløgg i hjæl.
En god stund inn i besøket, dro meg og noen venninner på fest for å virkelig feire året som kommer. Det var en superkjekk kveld med gamle og mange nye venner som jeg føler satt tonen for et godt år. Nå derimot ligger jeg slapp på sofaen, SKAM syk, som ikke er en like god start på året. Men jeg tar det på strak arm og ser fram til mandag som blir min startdag. Har satt opp et 8 ukers treningsprogram som jeg ikke kan vente å starte med!
Ha en fantastisk søndag og ikke minst et vellykket år!

Likes

Comments

Nå er høsten virkelig her! Jeg sitter inne i sofaen med en god kopp te, mens været utenfor hyler. Det bøtter ned, blåser og er iskaldt noe som gjør at det å forlate varmen her inne ikke er aktuelt. I går derimot var det relativt fint vær, med vintertemperatur. Derfor kunne jeg dra fram denne svære statement jakken for første gang! Disse oversized boblejakkene er virkelig på moten for tiden og jeg valgte derfor å kjøpe min i rød som er favoritt fargen denne høsten. Nå derimot skal jeg lage meg noe deilig mat før serien Younger står på agendaen. Jeg har egentlig aldri følgt med på programmet, men i år synes jeg det er super kjekt, spesielt på mørke høstkvelder som denne.
Ha en fin kveld!

Likes

Comments

Etter mange mislykkede forsøk på et første innlegg, tenkte jeg heller å hoppe rett i det! Jeg er en 17 år gammel jente som er spesielt glad i mote og trening, noe som derfor vil dominere på bloggen. I stedet for at alt om meg og livet mitt skal samles og stå i ett innlegg, vil jeg heller fordele det utover.
Så stay tuned for hva som kommer!

Likes

Comments

Instagram@kaiaheltne