Muutto.

​Oon ollut kauan hiljaa, johtuen aivan liian isosta stressistä. Mutta tosi isona osana hiljaisuuteen on vaikuttanut myös se, etten oo osannut päättää, mitä tämän blogin suhteen teen.

Jatkaa haluan toki, ja jatkankin. Paikka onkin sitten vaan ollut se todellinen päänvaiva! En tiedä kuinka isosti se lukijapuolelle näkyy, mutta ainakin omalla kohdallani tämä Nouw on todella kaikkea. Eikä mitään niin positiivista... Sekava, hankala, ei toimi sillä selaimella mitä käytän aina kaikkeen, näkyy omituisesti välillä, välillä en pääse ollenkaan kirjautumaan, kommenteista ei tule mitään ilmoituksia... Eipä ole oikein tehnyt mieli sitten mitään päivittääkään :/

Koska en keksi mitään muutakaan, niin palaan bloggeriin. Kyllä, sinne missä joskus mikään ei toiminut toivotusti. Oletan, että siellä olis kuitenkin tehny jotain parannuksia, kun niin moni siellä kuitenkin bloggaa.

Mietin wordpressiäkin, mutta kun ainakin jossain vaiheessa se maksullinen tulisi olemaan parempi, enkä halua maksaa jostain webhotellista sitten kerralla koko vuotta niikun niissä yleensä varmaan täytyy. Kuukausimaksu on suht pienikin, mutta kuukausittain, ei x 12. Blogger ainakin toistaiseksi on sentään maksuton ja myös muokattavissa, toisin kun taas sitten joku Lily esimerkiksi. Ja kun näin olematonta ja tuntematonta kirjottelijaa ei mihinkään ns. "piireihinkään" oteta niin se on nyt sitten suht turvallinen ja tuttu valinta :D

Tämä blogi kirjoituksineen jää ainakin toistaiseksi tänne. Mutta jos haluat kuulla minusta jatkossakin, niin ​kahvimukintakaa.blogspot.fion oikea osoite.


Jos tykkäsit tästä postauksesta niin jaa se muillekin klikkaamalla alla olevaa nappulaa (ja sydäntäkin saa painaa <3 )

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229