Tävling-Vinn presentkort på stilrena tavlor

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD- GRATTIS JEANETTE

I samarbete med posterstore kan jag anordna en härlig tävling med grym vinst. Nu har just du chansen att vinna ett presentkort till ett värde på 400 kr. Det finns posters och ramar i flera olika storlekar så du hittar lätt det som passar dig bäst.-Tävlingen:

Reglerna är enkla, allt du behöver göra är att.

1. Följa @posterstore på instagram signa med ditt instanamn i kommentaren. Följ @kaffemorsan

2. Kommentera och länka din favorit poster. Klicka HÄR för att komma till hemsidan.

Tävlingen avslutas den 25/9 klockan 20.00 och vinnaren dras slumpmässigt. Vinnnaren meddelas via mail.

Lycka till!

Gillar

Kommentarer

Johanna
,
Följer båda på instagram med namnet @johannavelin Min favorit är den här https://posterstore.se/products/elefant-tavla som var så snygg på din bild!
Karina
,
://posterstore.se/products/together-is-our-favorite-place-to-be-poster Den här fantastiska postern vill jag vinna☺
Kaffemorsans,
kaffemorsan
,
Ja den är verkligen fin, så förstår dig 😊
Elisabeth Isabelle E
,
Jag följer på instagram @isabellaemmma Alltså detta är så roligt! Jag och min lillasyster satt och letade posters igår och var inne på Posterstore och hittade massa fint. Hon har precis flyttat till ny lägenhet och letar som en tok efter fina tavlor och hon blev kär i bl.a denna tavlan https://posterstore.se/products/spring-migration-faglar-poster Hade varit så toppen kul att vinna och ge henne presentkortet som en överraskning! Ha en fin söndagskväll! 😊
Emely
,
Härlig tävling! Följer er på instagram som emelydrugge Min favorit är Havet https://posterstore.se/products/havet-tavla när jag ser den tänker jag bara på citatet "Gör som havet- våga" Så fin! Ha det gott.
Jennie AE
,
Det var ett riktigt svårt val. Blev kär i väldigt många bilder. Men denna skulle passa fint hemma https://posterstore.se/products/feather-poster @pellejonsa
kaffemorsan
,
Ja verkligen svårt val. Havet var fin och avkopplande=)
My,
Jag är gärna med 😃 har följt på instagram som @mythulin Om jag har turen att vinna skulle jag välja: https://posterstore.se/products/cactus-poster Hade passat så bra i mitt vardagsrum.
mythulin.blogg.se
Carin D
,
Jag är med och tävlar! 😊 Min favorit är https://posterstore.se/products/elegance-poster Följer med namn @Cajsa15