TÄVLING - 3 vinnare till olika event i Göteborg med 4 Good 

I samarbete med 4good har jag nu fått chansen att tävla ut biljetter till 3 boostande event I Göteborg på lorensbergsteatern, med massor av pepp och boost, bubbel och goodiebags. Tävlingen: Kommentera vilken av dessa 3 eventen du skulle vilja gå på. Tävlingen avslutas 18/9. Med 3 olika vinnare där en person vinner plats för två till antingen morgoneventet, kvällseventet eller online kurs med Sofia Lilja. Du kan läsa om de olika eventen nedan. Kvällsevent: Kickstarta hösten med oss! Den 26 september 18.30-21.20 på lorensbergsteatern är det dags för en helt ny 4goodkväll med fyra inspiratörer som peppar dig att bli ditt bästa jag. Om hur du tar hand om dig själv och ger dig förutsättningarna för att vara i din fulla power, utan att du eller någon annan håller dig tillbaka. Möt fridykaren och äventyrerskan Annelie Pompe som vet du hur du hittar din inre styrka, entreprenören Börshajen Andra Farhad som tagit finansvärlden med storm, den grymt inspirerande motivationscoachen Gunnar Söderström - som inte lämnar någon oberörd och kommer göra skillnad för hur du tar hand om dig själv. Det blir både sång och en Sunshinestory med Hanna Rydman - grundare av körsuccén Joyvoice som sprider sig som en löpeld över Sverige. Kvällens värdinnor Carina & Marie från 4good kommer göra ALLT för att ge dig en riktig helkväll och delar med sig av bästa tipsen hur du får mer pepp och power i livet från sin helt nya och första bok "Stora Peppboken"! Och så blir det bubbel, Networking Zone och såklart lyxiga goodiebags - och allt ingår i priset! You got the power! Ta med gänget och kom för en rejäl boost! Vi ses hälsar 4goodgänget :)
  26 SEPTEMBER PÅ Lorensbergsteatern 8.00-9.00 Kickstarta varje morgon på bästa sätt! Sen äger du dagen :) Kom på powermorgon med Kristin Kaspersen och få morgoninspiration, nya sätt att tänka och rolig träning. Rise & Shine, darling! Vill du ha skönaste starten på dagen, varje dag? Kom på en powermorgon och få de bästa tipsen och tricksen för nya morgonrutiner från ett riktigt proffs - Kristin Kaspersen! Vänd mardrömsmorgonen från kaos till balans och harmoni :) Vilken är den optimala frukosten och hur tränar jag bäst på morgonen? Yoga, promenader, löpning... Kristin guidar dig i hur du med bara 15 minuter kan få till både en skön yoga och stretch som väcker dig på rätt sätt så att du äger dagen! Kristin är aktuell med boken Good Morning och i samarbete med Paradisverkstan har hon också designat ett eget supervackert morgonporslin som visas på plats.

Onlinekurs Dags att komma åt din fulla power?Vill du leva i livet? Har du mer att ge och vill skapa förändring? Gå vår 6 veckors onlinekurs med coachen Sofia Lilja som du säkert känner igen från tv-rutan och Idol. Hon coachat tusentals människor och nu är det DIN tur! Genom fantastiska verktyg som mindfulness och mental träning kommer du närmare det du vill och längtar efter! Med livecoaching, övningar och pepp från de andra kursdeltagarna får du förutsättningarna för att ta nästa steg i livet!   LYCKA TILL!

Gillar

Kommentarer

Annica
,
Kvällseventet hade jag jättegärna gått på!
Disa
,
Kvällseventet skulle jag väldigt gärna gå på
Karina
,
Förändring i livet, ja tack! Onlinekursen skulle sitta fint
kaffemorsan
,
Grattis du har vunnit 2 biljetter till kvällseventet i Göteborg 26/9. Kontakta mig på [email protected]
kaffemorsan
,
Tyvärr vann du inte kvällseventet denna gång men om du kan gå på morgoneventet med Kristin Kaspersen får du gärna biljetter till det.
Disa
,
Ja vad roligt jag går gärna på morgoneventet istället 😊