Header

Det var nog ett år sedan man ligger under nål och fick lite fina, coola tatueringar. Känner mig saknad av smärtan men vill fortsätta lite. Har alltid velat ha sleeves då har man börjat skissa lite. Man ska inte har för mycket och inte för lite. Det är fint o coolt med tatueringar och dom kan har betydelse och vissa av mina har betydelse för mig.  De säger att har ett så måste man har fler för det är som drog, det är sant faktiskt! :D Gillar ni tatueringar? Har ni några coola? :D Hörs!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Lite bilder från morfars begravning och alla hans barn,barnbarn och barnbarnsbarn. Det är inte ofta vi samlas såhär för alla vi bor olika. Jag önskar vi kunde samlas igen snart, det var så kul och trevlig. Man har så mycket och frågar, berättar till varandra. Jag saknar dom så mycket, längtar verkligen dit igen.

Min kära familjen! ♡

Likes

Comments

Hejsan! Det var längesedan jag bloggade. Sist jag skrev var det om semestern i januari. Den semester var både glädje och sorg för min kära morfar gick bort kvällen innan min avresan. Första veckan av semester var begravning osv men efter det var det roligt och trevligt semester. Träffat släktingar, vänner och hade jättekul med olika festivalen. Mycket mat, sötsaker, lite shopping och tivoli och även stranden där man kunde slappna av efter allt stress o sorg. Nu är det tillbaka till vanlig vardag. Jobba, jobba och jobba!
Snart behöver jag nog semester igen!

Det är kul och blogga lite igen!
Hoppas ni hade en superbra sommar! :)

Likes

Comments

Mindre än 3 månader kvar tills semester. Då är det Thailand resan står på lista till Januari. det skall blir så kul o skön att ta lite semester. Träffa släktingar o gamla vänner. Jobbar ganska mycket då förtjänar man lite semester för ta det lugnt o slippa av. Längtar till dess  ♡ :)

Likes

Comments

Min vän skulle på studentfest så var temat " Fuck me! I'm famous." så fick han idé att han skulle bli The joker och det passade perfekt med hans turkos hår. När jag blev färdig  ed sminket så tänkte jag,  "gud, va lika han blev, jättelik the joker på riktigt!" Han blev nöjd och hade super roligt på studentfesten. 😊 Han är min bäste vän och bäste kund.

Likes

Comments

Då har min nya leksak kommit och det ska bli så spännande och testa dom. Beställde från Wish, det är väldigt smidigt och bra. Nails kit 😊

Likes

Comments

Makeup and outfit from day one off from Work. Brun sotning makeup med Nude lips. Red curly hair and a bit old style fashion. När man jobbar nästan hela tiden så måste har någon dag ledig. Då hade man varit ut och handlade lite mat och träffade moster. Och sen hem och fick godaste kvällsmat av världen bästa mamma. Dag efter då jobba man igen (+_+) 

Makeup, hair and nails is my hobby <3 (^_^)

Likes

Comments

Starka färger är min favorit och han älskar också starka färger. Jag ändrade min brun/svart till neon rött. Först så blonderade hela mitt hår sedan toning med rött färg. Och min kompis blonderade sitt hår några veckor innan och sedan beställde han färg från Manic Panic. Då fick jag ändra från blont till turkos. Han älskar förändring som jag gjorde för honom. Jag blev själv nöjd och superglad att han gillar det. Vad tycker ni? (^-^)

Likes

Comments

Robert älskar färger och han fick vad han önskade sig. Blekte hans hår sedan toning med blått och rosa. Resultatet blev så bra och jag blev nöjd med mitt verk och även han älskar det. Snart få jag lägga in mer färg på hans hår för toning gå bort ganska fort. Älskar neon färger! (^-^)


Likes

Comments

Välkommen till min makeup blogg! Denna bloggen kommer handlar mycket om smink och hår. Hoppas ni gillar det! :)

Instagram@kaewphmua

Nouw Magazine