Så aa, basically var det typ 4 månader sen jag bloggade, för jag tappade sugen helt och sen har jag haft så mycket i skolan under sommarterminen så jag har helt enkelt inte orkat styra upp detta bloggprojektet. Men nu idag, 23 juni (eller egentligen igår eftersom klockan är efter 00.00 nu) gick jag på sommarlov och nu vill jag verkligen börja blogga igen. Jag har tagit bort alla gamla inlägg, men introduktionen finns kvar, för den orkar jag inte skriva om haha.

Men jag kommer ha ganska mycket tid att blogga under detta sommarlov, dessutom kommer det kanske vara kul att läsa också, och kul för mig att skriva om, det är inte varje sommar man bor i Spanien liksom. Men kommer lägga ut ett längre inlägg imorgon, detta var mer ett kort inlägg där jag berättar att jag börjar om med bloggen, och jag hoppas att folk kommer vilja läsa min blogg och följa mitt sommarlov :)♥

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Detta blir mitt första inlägg på denna bloggen. Jag har bloggat på blogg.se förut men jag gillade inte riktigt den portalen och tror att jag kommer trivas bättre här. Jag vill börja blogga för att jag känner att jag har ett ganska speciellt liv just nu och någon kanske skulle tycka det var kul att läsa om det!

Jag bor då alltså i Spanien, utanför Barcelona för att vara med exakt. Jag går på en Brittisk skola pga jag pratar ingen spanska, och ingen katalanska för den delen heller. Livet här är väldigt annorlunda från Sverige, mer annorlunda än vad jag trodde först. Kulturen är annorlunda och sättet hur man ser på saker och ting är väldigt annorlunda från Sverige.

Jag har bott här i Spanien i ca ett år nu och det har även hänt massor av saker innan jag startade denna blogg, så jag kanske kommer berätta lite om det också.

Men jag ville inte skriva ett superlångt inlägg här. Jag ville mest att det skulle vara ett litet inlägg som introducerar dig till min blogg. Och jag förväntar mig inte att någon faktiskt kommer läsa denna bloggen, men det skulle vara jättekul om du lyckats klicka in här att du vill ge den en chans! Hejdå♥


Likes

Comments