Likes

Comments

Lite inspirerande bilder och texter som får mig att fortsätta & inte ge upp! Hur fina är inte vissa utav dem?!

Likes

Comments

Hej fina ni!

I fyra veckors tid har jag som många av er vet fått testa Âme pure Collagen Therapy PLATINUM Kit. Som är en hudvårds behandling man kan utföra hemma när man själv har tid!

Här uppe har ni en av alla före och efterbilder på min kind med grova pigment fläckar och akneärr.  

Hela behandlingen är en två månaders behandling som självklart kan fortsätta efter dessa två månader. Hela behandlingen är en två månaders behandling. Sedan om det behövs kan man påbörja ny behandlingskur efter 3-4 veckors vilotid då huden fortsätter att förnyas. Normalt räcker det med en behandlingskur per år. Av hygienskäl ska CIT Roller bytas ut efter dessa två månader.

Behandlingen jag testade var deras CIT Face Roller PLATINUM med 0,5 mm längd. Med denna Roller ska man rolla ansiktet fem gånger horisontalt, vertikalt och sedan diagonalt både till höger och vänster. Behandlingen ska inte ta mer än fem minuter, du sparar så mycket tid!(Man väljer båda nållängd och behandling allt efter vad man vill behandla).

Efter att du har rullat ansiktet ska du smörja fina ansiktet med deras Gel, i mitt fall var det Collagen Therapy PLATINUM Gel jag smörjde in med! Vänta gärna 10 timmar innan du applicerar någon annan sorts kräm på ansiktet och var ej i direkt solljus innan 24 timmar efter behandlingen!

Min åsikt:

Denna behandling ska behandla Akne & Oren hud, akneärr/ ärr, fet/oljig hy, pormaksar, grova porer, rynkor, pigmentfläckar och grov hudstruktur.

Jag har som sagt testa denna i fyra veckor och jag kan redan se och känna att min hy blivit tajtare, mina pormaskar och porer har blivit betydligt mindre samt att mina akne ärr och andra ärr har blivit mindre synliga!

När jag sitter och skriver detta blogg inlägg så började jag tänka på min oljiga panna som inte varit så oljig på länge nu & det tror jag verkligen att denna behandling har hjälpt mig med!

Mina finnar kommer inte lika ofta längre och alla mina små finnar är helt borta!

Jag rekommenderar verkligen denna behandling och jag älskar den otroligt, jag kommer definitivt fortsätta med denna behandlingen! Jag hade inte så höga förväntningar på denna men WOW är det enda jag kan säga!

Âme Pures hemsida: 

https://www.amepure.com/se

Likes

Comments

Hej sötisar!

Mån-Fre är bara jobb dagar för mig jobbigt men I can do it! Iallafall så var jag ju i Örebro i helgen och det var ju soligt ute så jag och Jimmy tog på oss badkläder och svalkade oss i trädgården haha.

Jag har faktiskt aldrig tidigare tagit bilder i bikini är inte det lite sjukt??? Aldrig älskat min kropp riktigt men den är ju inte "ful" direkt.

Jag och Jimmy gjorde Sushi den kvällen och det vart helt okej utseende & smakvis haha!

Puss!

Likes

Comments

​Herregud kommer knappt ihåg när jag sist bloggade men så här ligger det till !:

Igår (torsdag) jobbade jag som vanligt och nu har jag helg ledigt som spenderas i Örebro, igår somnade jag tidigt men  jag vaknade typ vid ett gud vad jag sovit ut nu asså haha. 

Jag längtar så tills mina Wish saker kommer, jag tror att det är en sak kvar innan jag kan göra videon men men. 

Som vanligt får ni en OOTD men hade inget speciellt på mig så bilderna vart svartvita. En ny grej som jag testade igår är gul ögonskugga, har viljat testa det länge men igår blev det av and I love it.

och ja jag har inget smink på näsan pga av mina allergier och måste snyta mig 24/7

Puss!

Likes

Comments

Jag brukar vanligtviss inte tycka om bubbelvatten men min bästa vän bad mig smaka denna och jag är FAST! Den är så god, älskar!! Skulle egentligen åka & köpa två flaskor själv efter jobbet men orkade inte så fick min bror att skjutsa mig haha. Den är lätt kolsyrad så om du inte tycker om mycket kolsyra i drycker oavsett vad det är för dryck testa denna!

Puss!

Likes

Comments

​Gud så trött jag är idag, var för sugen på chips idag så det köpte jag efter jobbet men efter det tog jag en tupplur. Jag ska laga mat nu och sen säkert lägga mig haha jag är helt slut. 

Funderar på att låta bloggandet vara när jag jobbar för idag är jag helt slut och kan tänka mig hur det kommer att vara längre in i månaden ,men det är bara att kämpa på!

Puss!

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw

Instagram@kaddy_dabo