Ciggaretter kan få dig o bli beronde på första blosset då du inte kan motstå dem, nu måste du suga på på fler cigg tills du inte har råd med fler så kommer du börja suga på andra saker som madingo, pennor osv. Tillslut så kanske blir du osså bög och har sex för fler cigg.

Min neger jacombe blev beroende av att äta ciggaretter istället för att röka dem, han tror man blir bög av dem.

Enligt studier så har 67% av den avghanska militären bacha bazi då dem dansar för cigg,

då slutsatsen är, rök inte annars kan du bli tagen för bacha bazi eller värre.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mina negrar paddlar snabbare än ljusets hastighet när dem letar efter ön av KFC men här på bilden så har dem snart kommit fram och gör deras nigerianska seger dans på båten.

Dem började från Nigeria och var vid USA före än flygplan. Dem kan känna doften av KFC från över 2500km bort!


Detta är "The land of KFC" som är drömmen för alla svarta att besöka en dag då det finns KFC kyckling överallt.

​Nu kan svarta vara sig själva i fred på kfc ön! *Detta är min neger chickenHead som slukar sin kfc bucket på tre sekunder!*

Likes

Comments

​Idag var det en stor dag. Jag kom tillbaka till kanotlivet och jag åkte med min bacha som verkar vara bög. För att han såg att min madingo var 30m. Senare åkte vi igenom nigga river som är fylld med negerar som gör sjuka saker som en nigga som blir raped av en madingo och giga nigga som ville ha min madingo. min bacha sjöng bacha bazi låten och giga nigga började simma snabbare för att ta oss. Bachan var nöjd.

Likes

Comments

När jag skulle gå och fiska klockan 5 på morgonen för att fånga en haj så halkade jag på tvålen min neger tappade igår. Jag flög bak och min 30m svarta madingo var i min bakficka så den gick in i min fucking röv! Två negrar såg mig för att jag började skrika men dem bara kollade på mig. Nu kan jag knappt gå och jag ser fortfarande den fula negerns ansikte på varje neger jag möter!

Likes

Comments

Min negerianska bror är för trög för att fiska så han blev hög och gjorde inget. senare sa han fram med den! och jag tog fram min 30meters SVARTA MADINGO från baksätet och tryckte in den i honom så att han blev bättre. men han druknade senare för att hans rövhål var för spräckt.

Likes

Comments

​Idag är det ingen vanlig dag. Det är comeback season och nu är det inte bara kanot utan fiske! som ni ser så är det min fiskebåt som min nigerianska bror vill ha i bagage luckan som en riktigt neger! senare blev jag och min neger höga och vi fick inga fiskar idag men nästa gång ska vi fånga en fucking haj!


Likes

Comments

Min vita neger gillar att förstöra sina kläder och bada med sin data. (Han är för vit för pengar problem)

Likes

Comments

Nu är jag hemma från att åka kanot runt jorden och min son har växt.(Jag hittade honom sådär i bakgården). Sedan kastade vi vatten ballonger på våra neger grannar.

Likes

Comments