Jag har lyckats bli så himla förälskad. Pirret i kroppen känns så fantastiskt bra, aldrig någonsin vill jag sluta ha det så här. Han gör mig så lycklig, och så himla, himla glad. Tillsammans med honom går tiden allt för fort, men varje sekund med honom är värd mer än tusen år utan. Jag hoppas på att det någon dag blir du och jag, så där på riktigt. Jag hoppas jag någon dag kan få kalla dig min kille. Nej vet du, jag hoppas jag någon dag kan få kalla dig min man och pappan till mina barn. Jag vet det redan nu, det är du som är kärleken i mitt liv. Ännu är jag 20, snart 21. Det sägs att de flesta redan mött deras livskärlek innan de ens hunnit fylla 21. Alla vet inte om det, många har valt fel. Jag är dock väldigt medveten om att det är du. Nu hoppas jag för allt i världen att du snart ska förstå det du med.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fredagspodden med Hannah och Amanda kan ju vara bland det härligaste man kan lyssna på. Deras röster är så fina och alla samtalsämnen så bra. Att höra dem skratta får mig alltid så glad. Det finns nog antagligen inte många som missat denna podd, men har ni gjort det så bara måste ni lyssna. Att börja en morgon med att lyssna på denna kan vara av det skönaste jag vet. En riktig superstart på morgonen.

  • Filed under: Text

Likes

Comments

Igår sov du här igen. Tätt, tätt intill mig med ena armen över mig. Att vakna nu och då och bara känna värmen av dig. Att vakna upp på morgonen till kyssar och småhångel. Att bara ha dig här hos mig och att få höra allt fint du säger. Allt detta måste nog vara bland det bästa jag vet just nu.

Jag tror jag håller på att bli sådär lyckligt förälskad, jag tror jag aldrig någonsin har känt mig just såhär. Du gör mig så lycklig och det är med dig jag vill leva mitt liv med. Snälla du, låt mig bli din. Låt mig somna och vakna bredvid dig för resten av mitt liv. Det är dig jag vill ha, och jag hoppas du snart förstår att det är mig du vill ha.

Likes

Comments

Länge har jag redan skrivit seriösa och mindre seriösa texter, mest om kärlek och tunga tankar. Inga har jag dock publicerat, men jag vet att åtminstone jag själv inspireras och verkligen älskar att läsa texter som dessa. Därför vill jag nu ge det en chans att även låta någon annan läsa om tankar jag bär på...

Jag vet ännu inte hur mycket jag kommer dela med mig av, men jag hoppas att jag vågar dela så mycket som möjligt. Det här blir en blogg där jag får lätta på hjärtat och samtidigt kanske låta någon annan beröras. Just nu lever jag mitt livs här tills bästa dagar och är lyckligare än någonsin. Men kan man vara lycklig när man redan nu vet att den lilla kärleksbubbla man lever i alldeles snart kommer spricka? Och att livet man lever nu så småningom kommer se ut på ett helt annat sätt .Tankar som dessa kommer det bli en del av, det kan jag lova. 

  • Filed under: Text

Likes

Comments