klockan är 05:00 nu. Jag ligger klarvaken med skinny love i lurarna. Den låten lockar fram något känsligt i mig, precis som natten.

Det är något som skaver i mig, jag har vaknat vid fyra flera nätter på raken nu med den där skavande känslan i mig. När solens varma ljus långsamt börjar sippra in i springan mellan fönster och gardin har jag inte känt mig det minsta utvilad. Snarare utmattad. Min kropp skriker efter vila. Allt jag önskar är att vakna lugn i kroppen, pigg.

Det är något med natten, något som drar fram det trasigaste hos mig. Tårarna som bränner mest vågar jag släppa ut då. Tankarna som jag annars inte vågar tänka tränger sig fram och tar över min hjärna. Nattens mörker tar över mig. De nätterna lider jag mig igenom.

Medan andra nätter erbjuder de intensivaste kyssarna. De kyssarna som känns magiska. Smeken som får din hud att rysa. Natten ger mig förmågan att skratta de lyckligaste skratten. Förmågan att uttala de finaste orden.

Natten fångar mig, ger mig mod att våga känna och bejaka känslan. Som en berusning. Vissa nätter önskar jag aldrig tar slut. De nätter när jag dansar tills det blir morgon, liksom de nätterna jag delar med någon jag inte kan få nog av. När jag är rädd för att somna eftersom jag vill dela varje sekund med honom. Rädd att gå miste om något fint som kanske aldrig mer upprepas.

Allt förstärks av mörkret av någon anledning, det blir så svart eller vitt. Det är en en kontrast jag fascineras av.

Natten lär förbli min favorit tid livet ut.

Likes

Comments


Hej.

Mitt första inlägg får bli en ganska gammal text som jag skrev när jag mådde som sämst.

Ett litet krossat hjärta omringat av blod fyllt med antidepressivt, lungor fyllda av rök och ett samvete fyllt med ångest. Du som bär det är stark även om ögonen bränner, benen skakar och smärtan tar över. Stackars dig, du som kan relatera till detta. Du som känner samma som jag en gång gjorde. Du som testat allt, svimmat av för lite mat och spytt av för mycket. Inte kunnat hantera känslorna nykter och istället gått i tusen bitar onykter. Haft sex fast kroppen sagt emot och skärt djupare och djupare trots att blodet har forsat ur din fina oskyldiga kropp.

Likes

Comments