Hej! Haft en rätt skön dag men lunch på stan med tjejerna, möte med UF vilket gick väldig bra. Har även hunnit med att softat med Sofia under eftermiddagen och sen åkt och tränat. Idag blev det power hour vilket faktiskt var rätt kul, lite omväxling typ. Nu efter en varm skön dusch sitter jag med Jesper framför fotbollen med en kopp te. Tyvärr har plugget börjat rulla in så borde ta tag i det också en stund ikväll. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Tisdag idag och även bästa Helenas födelsedag!! Grattis igen baby. Hon fick bestämma lunchställe dagen till ära och det blev chopchop, vilket var riktigt gott och mysigt. Hade bara en lektion efter lunch och kom hem runt halv fyra. Nu efter lite mellis och en kopp kaffe ska jag iväg och göra lite ärenden med Jesper och sen laga middag. Hörs sen, puss

 

Likes

Comments

Passade på att ha den här jackan idag eftersom det blir allt kallare och snart kan man inte ha den förrän våren tittar fram.

Hej hur mår ni? Jag mår bara bra, min förkylning är nästan helt borta vilket är skönt. Att ta det lugnt hela helgen gjorde verkligen nytta. Annars då? Dagen har varit bra och att skriva hos Filippa gick bra även om vi babblade en del också hehe. Har även hunnit med på att lyssna på många poddavsnitt, älskar Hannah och Amanda! Men nu ska jag dricka te och äta nybakat bröd under filten med massa tända ljus. Mysmåndag kan man lungt säga. 

Likes

Comments

Godmorgon! Idag är det som sagt studiedag och vi är lediga. Väldigt lyx att vara ledig på en måndag, det är ju annars våran längsta skoldag. Men så jag passade på att gå upp och göra amerikanska bananpannkakor enligt det här receptet. Blev riktigt bra och både jag och Jesper ligger mätt i soffan nu framför Prison break. Dagens planer är att få lite plugg gjort och åka till Filippa för att skriva gymnasiearbete. Ha en fin måndag. . 

Likes

Comments

Hej! Vilken bra söndag det har varit. Fick med mig älskling att ta en promenad så vi gick längs vattnet och fick frisk luft, jättemys. Sen tog vi bilen med Luca till Ikea vilket gick bra och de hittade mycket fint. När vi kom hem gjorde vi ris och kycklingspett till middag, mm och sen hämtade vi som sagt mamma och Jerry på Arlanda. Eftersom vi är lediga imorgon känns det inte alls som söndag, snarare fredag haha. Aja efter vi hämtat syrran på party ska vi sova, puss. 

Likes

Comments