Gjorde klart en svenska uppgift, kollade på Twilight Eclipse och blev lite fräschare och ljusare i håret (men bjuder på en ordentlig bild imorgon). Det var min eftermiddag och kväll i stora drag, nu dricker jag te i sängen och lyssnar på fina Ed. Dessa två låtar är min nurvarande favvisar, fina och mysiga. Nej hörrni nu är det dags att avrunda det här kalaset, godnatt! ♥

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ny vecka och nya tag. Hade nationella i franska läsförståelse idag och det var svårt och kände att jag chansade på det mesta men men det får gå som det går. Fick sluta tidigare från juridiken så kom hem lite tidigare än vanligtvis vilket var skönt. Nu har jag ätit mellis och ska plugga en stund, senare väntas middag coh klipptid 18.30!! 

Min syster och jag fick en blus av mammas kompis i helgen så den invigde jag idag! 

Likes

Comments

Hej! Har gått igenom lite franska inför nationella imorgon samt läst i min engelska bok. Efter pluggandet drog jag till Friskis med Maja för ett flex intervall pass men det var ett rätt trist pass så vi gymmade en stund istället. Kom hem och duschade och färgade mina ögonbryn och målade naglarna för att sedan sitta i myskläder framför tv och äta en hemmagjord ceasarsallad. Riktigt gott! Nu väntar en kopp te och serie!

 

Likes

Comments

Igår åkte jag alltså hem till Sofie där även Filippa, Alex och Helena var. Sofie hade lagat en fin trerätters middag (halv åtta hos mig) och det var så himla gott!! Vi drog till senare till en fest men det var överdrivit mycket folk och den spårade helt. Så därför blev hemgången rätt tidig vilket var skönt ändå. Idag tog jag en lång sovmorgon igen och nu har jag ätit frukost och lunch och ska ta tag i plugget. Senare kanske jag ska träna med Majsan, Puss

Likes

Comments

Gårkvällen med mina bästisar var så mysig och vi kollade på film, åt chips och choklad och myste. Mycket kärlek till de brudarna♥! Kom hem vid ett och somnade på en gång. Imorse tog jag sovmorgon och åt frulle innan jag duschade snabbt för att åka till stan och njuta av solen med Filippa. Vi satte oss på Waynes för iste och prat och shit vad det är underbart med sol och värme. Kom hem nu och sitter på balkongen och försöker pressa lite, ska även läsa engelska boken och äta något gott. Kvällens planer är att äta god middag och hänga med härliga människor! 


 

Likes

Comments