Header

to appreciate this masterpiece.


Dire Straits - Once upon a time in the West... by poppertense

Hur fantastiskt in sync är de inte? När jag stötte på den här versionen för första gången lyssnade jag inte på något annat under ett par veckors tid. Så besatt kan jag bli. Och jag som över lag är en sådan där prosaisk människa som väldigt sällan föredrar live över studioversioner. Hur som helst, Alchemy albumet är helt superb, och Terry Williams stjäl hela showen.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


På enskilda a4-papper, relativt små bilder, väldigt minimalistiskt och enkelt och precis så som jag vill ha min design. Artikeln jag utgick från hittar ni HÄR om nu någon skulle vara intresserad.


          


Likes

Comments


"Habit and sentiment play such a part in our lives
that it is too much to expect any sudden change in custom.
By a proper education commenced early in life it may, however,
be possible to establish new standards."

Russel Henry Chittenden, 1904 | The Nutrition of Man

Likes

Comments

Svart i all ära, men har börjat tröttna på mörka klädesplagg och håller som bäst på att fylla garderoben med ljusa varianter istället. Det här är inget sådant där årligt fenomen som inträffar efter varje utdragen finsk vinter, utan snarare en process som startade redan i höstas. Jag har märkt hur mycket trevligare det är att klä sig i ljusa, neutrala färger, och att det piggar upp tillvaron. I alla fall för en person som mig som påverkas löjligt mycket av min omgivning, vädret och vad folk har på sig. Små detaljer, ni vet, de gör skillnad.

Likes

Comments

Paolo Sebastian S/S 2015-2016 | www.paolosebastian.com

Paul Vasileff. Så heter den 25-åriga australiensaren bakom de här oerhört vackra klänningarna. Jag har stött på hans kreationer lite här och där och fascineras fortfarande över hur omsorgsfullt utarbetade de är, nästan sagolika. Jag är speciellt förtjust i de ovanstående som kommer från årets vårkollektion, väldigt sensuella men på ett oskuldsfullt sätt. Ifall jag i framtiden har lite pengar över att spendera på skräddarsydda klänningar hade jag gärna börjat här, och även om jag inte har några planer på att någonsin gifta mig kunde jag tänkas göra det endast för att få bära någonting som den här mannen skapat, förutsatt att jag har råd förstås.

              

Likes

Comments

                                

    
​Följ gärna min tumblr HÄR. :)


     

Likes

Comments


“Few people are capable of expressing with equanimity opinions
which differ from the prejudices of their social environment.
Most people are incapable of forming such opinions."

Albert Einstein (Essay to Leo Baeck, 1953)

Bild; Pedro X. Molina

Likes

Comments

“Fall has always been my favorite season. The time when everything bursts with its last beauty, as if nature had been saving up all year for the grand finale.” ― Lauren DeStefano, Wither

Våren och sommaren har alltid varit mina favoritårstider, men de senaste åren har jag övergivit sommaren och gett hösten en större plats i mitt hjärta. Innan avskydde jag köld och mörker och allt som det för med sig, men numera har jag lärt mig uppskatta det och inte låtit det påverka mitt humör eller livsanda negativt. Höstmodet är självklart något som piggar upp och jag alltid ser fram emot. :)

Likes

Comments