Header

Jag är sämst. Gjorde något dumt inatt. Dock det bästa som hänt på året än så länge. Jag suger

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ikea med emmis. Hon köpte soffa.

Likes

Comments

Första kvällen på länge jag ligger i min säng och mår bra. Älskar mina vänner så mycket. Hade aldrig klarat mig utan dom.

Likes

Comments

FÖRE

EFTER

Så skönt. Allt är uppackat från Thailand och allt är tvättat. Nybäddat och rensat sminkbordslådorna. I'm back on track

Likes

Comments

​Eller rättare sagt ONSALAS jävla tandvård. ÄR SÅÅÅ besviken, så arg och så jävla ledsen(för jag har verkligen ont i min mun). 

När jag var liten hade jag tandställning och gick till den sötaste tandläkaren flera gånger om året. fortsatte att gå hos henne till jag var runt 15-16. Sen går man ju bara till tandsköterska osv. Men mina tänder har alltid varit upfuckade. Slog upp min framtänder till näsan när jag va 4 år och sedan dess har jag alltid haft gula och fula tänder. Så har för tillfället en plastbeläggning över 3 av mina framtänder som påverkades. Jag lider inte av det så jätte mycket nu som jag gjorde när jag va yngre men för några år sedan börjades min ¨huggtänder¨ slitas ner och hade ständigt ilande. Fick ingen bett skena även fast jag frågade om jag kunde få en. Senare det året slutade det ila men man såg att dom fortfarande att dom var totalt nerslitna. 

Under senaste två åren har jag även fått besök av 4 jävlar som kallar sig själva visdomständer och dom 4 jävlarna är fanimej det vidrigaste jag varit med om. Jag har haft skinnflikar där bakterier fastnar och jag får ont i flera veckor efteråt. Jag ber tandläkarna ta bort fitt flikarna men nä... Du ska fortsätta lida och ha ont ditt as. Jag var hela 4 gånger för att rensa under flikarna bara år 2014 och ett akut besök inne i kungsbacka. Senaste gången va i kanske oktober(?) och då rensade hon bara mina flikar och jag försöker böna och be om att någonting ska göras men nej, denna fittan till tandläkare får mig att må dåligt för att jag ens frågade och gav mig skuldkänslor för att jag missade en tandläkartid och hon fortsatte bitcha på och gav mig en klump i magen så det slutar med att jag går därifrån gråtandes. bra jobbat onsala tandteamet. Jag skyller på er alla... utom Karin..gillar Karin. Men hon fittan säger att nope, ingen visdomsfixning för dig. Fortsätter det såhär så FÅR VI TA DET NÄSTA ÅR..... bara  det hon glömmer säga är att jag inte har någon gratistandvård nästa år- för tydligen året man fyller 20 slutar gratis tandvården gälla........... Så nu sitter jag här. Nyss fyllt 19 och ont i visdomständerna. gråtandes i telefonen och gissa vad tandläkaren säger.... Det borde du tänkt på förre året

dra åt helvete Onsala fucking äckel tandvård. Ni kan dra så långt upp era egna rövhål att ni aldrig hittar ut igen. Jag är så arg. Ska aldrig sätta min fot hos onsala tandläkarteam igen. Nu ska jag byta till en tandläkare i kungsbacka för att få den professionella hjälp alla människor jag förtjänar. Visst, Jag kommer få betala några tusingar för att få mina visdomständer kollade på och för att får min bett skena. Men jag betalar gärna dom pengarna till några som vet hur man behandlar sina kunder. 

äckel tandteamet i onsala, fuck u

Likes

Comments

Mitt liv i ett nötskal.
Till min babe och till min vän.
Kärlek

Likes

Comments

Tror jag börjar gråta snart. Råkade spräcka min käraste. Förlåt


Likes

Comments

Tog en lång tupplur förut och sov i nästan 3 timmar! Gick sen ut på en lång promenad bort mot apelröd upp mot kaparen. Gick sedan hem och hämtade cykeln och cyklade ner och köpte thai, Cola Zero och en mango. Så nu har jag ätit middag med min tjej som fick lyxmat och lite grädde(tjockis Frida). Nu blir det Gossip Girl under täcket! Ska försöka somna tidigt idag med! Ska upp tidigt imorgon för att åka in till Liseberg med mamma och åka lite innan dom stänger. Sen runt 4-5 kommer Emma pch Kajsa in så ska vi ha en myskväll och kolla på fyrverkerierna vid 8! Ska bli trevligt.
älskling 💖

Likes

Comments

Saknar värmen och alla mysiga familjemiddagar. och hotelllyxen. älskar att bo på hotell. vem gör inte det? Men åh. Hade kunnat åka tillbaka imorgon. 

 

Likes

Comments