(BILDER FRÅN PINTEREST)

Sommar!!!!! Jag vill ha SOMMAR! NU!!!! När jag tänker sommar ser jag vita fina bilder med lite blandning med vatten, pool och hav. Vad tänker ni på när ni tänker på sommar då?

Har även kommit på att varje fredag kl 18,00 kommer jag att posta ett sånt här inlägg så checka in då säger jag bara ;))

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

OMG!!!

I fredags släppte Hov1 sitt första album och alltså jag dööööör! Mina favvo-låtar från albumet är nog låtarna damn, runaway bride, Hov1 och Mandy Moore oj vad det kändes som att jag sa alla låtar hihihihi. #hov1 #hov1tjej #album

Hoppas ni har en fortsatt bra dag nu, det ska jag ha!

(Grattis Rocky 3år <3)

Likes

Comments

(BILDER FRÅN PINTEREST)

Nu var det dags för lite INSPO igen hiihih ;))

Gillar verkligen att göra sånna här inlägg! Om ni undrar hur jag matchar bilderna och kommer dom bara! Jag ser dom i denna ordning i "feedet" på pinterest och klart! Men annars kan det även vara så att jag hittar bilder som har typ samma tema.

Idag blev det ett litet längre ilägg med lite varma bilder som när jag ser dom tänker på vinter... Skriver detta inlägg tidigare än när det postar så jag hoppas att det är varm och inte snö ute. Jag hoppas detta är det sista inlägg som har något med vinter eller höst att göra med.

Likes

Comments

Hej igen mina kompisar! Nu var det ett tag sen jag skrev här... Jag har varit sjuk sen i fredags till nu ( onsdag) och har bara legat i soffan och hostat. Men imorgon är det skola igen, Yaaay! Hahah är faktiskt inte så taggad som jag brukar vara när jag ska tillbaka till skolan men det är säkert för att jag inte mår perfecto än ;)Likes

Comments

(BILDER FRÅN PINTREST)

Idag var det fredag igen! ;) Det betyder fredags INSPOOOO! Yaaaay! Det var kul att det var så många som läste senaste gången att det verkar som ni gillar dom här inläggen. <3

Idag blev då det lite rosa flatlays och inrednings inspo hihihi.


#inspo #fredag #inspofredag #pinkpower #rosa

Likes

Comments

Sista dagen på påsklovet ;(. Har verkligen haft ett skönt påsklov i år. Men idag ska jag till skolan och sälja fika så det blir nog bra <3!
Blev en riktig lyx frukost idag också. Amerikanska pannkakor med frysta hallon! Skulle varit gott med färska hallon också men frysta funkar lika bra hihi!

Likes

Comments

Mums! Idag kom pappa hem med sushi!!! Min favorit mat, jag verkligen älskart! Vet inte hur många bitar avokado sushi det blev men gott var det! Hihi! Ses imorgon igen <3.

#sushi #sushilover #avokado

Likes

Comments

Idag var det en bra dag. Gick ut med lilla Rocky och lekte lite i snön med han. Lika kul som vanligt. Men nu kollar jag p någon slags Harry Potters film med familjen. Ses imorgon igen ;).

Likes

Comments


Idag vaknade jag och säkert massor av andra till snö utanför. Jag kan erkänna att jag, den person som älskar snö mer än något annat suckade och hoppades att det var en dröm. Men när jag senare gick ut och lekte med Rocky i snön var allt bra igen. Senare på dagen gick jag och min bästa syrra ut och fota lite utomhus det är även hon som är på bilderna. <3

Likes

Comments

Hej mina kompisar! Tänkte börja med något nytt här på bloggen och det är en "serie" som jag tänkte kalla "Fredags inspo". Varje fredag kommer jag att göra som ett litet collage av bilder jag hittat på t.ex Pinterest. Jag hoppas ni kommer att gilla denna det här och får lite inspiration.

Likes

Comments