Bjuder på en bild från nyår då det spelade beerpong , även då som Frida och jag var sjuka och inte fick dricka alkohol utan fick dricka vatten och alkoholfritt..

Men som ni läste i rubriken så har jag köpt mig en ny bil (!!!!) då min golf skulle gå på mer än den faktiskt är värd, så valde att köpa en ny kärlek, min babyblue.

Sen att jag har fått ännu mer goda nyheter som gör att min framtid ser väldigt ljus ut, är så fantastiskt glad idag!

Idag blir det en chilldag förutom att vi ska till stugan med farmor och farfar, grilla lite korv och ha det trevligt i solen!

Kram på er!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

  • alla galna födelsedagsfester
  • dessa spontana tripper man gjort tillsammans med vännerna
  • alla underbara stunder med klassen sista terminen, bästa RL13
  • BALEN, då jag fick äran att gå med min fina bror
  • STUDENTEN, dagen kom och jag fick stipendie, lyckligast i världen
  • STUDENTVECKAN, att man fick umgås med alla underbara treor
  • alla arbetsdagar med bästa teamet
  • RHODOS i två veckor med Alice
  • alla fotbollsmatcher, glädjeLikes

Comments

Började helgen i fredags med att gå på fotboll, då vårt lag spelade en vänskapscup i idrottshallen här i Vimmerby.
Riktigt riktigt kul må jag säga, men lite kittlande känsla i kroppen då jag också vill spela (!!), men som tur är så är det snart min tur att få komma igång med träningen igen efter alla dessa sjukveckor.

Haft en väldigt bra helg, men lördagen skulle visa sig bli så sjukt dålig på eftermiddagen då mamma ringde och pratade med mig och berättade att någon har punkterat alla mina däck på bilen, och ett däck på hennes bil. lagom sur jag blev.. så att så fort jag kom hem gick jag ner i garaget för att kolla och insåg direkt att någon har huggit med en kniv i varje däck.. så efter en polisanmälan och lite utbrott senare så kunde jag somna någorlunda fort.

Idag vaknade jag lika arg som jag somnade igår och har ägnat dagen åt att ligga i sängen och redigerat bilder samt lyssnat på musik, allt för att undvika att tänka på igår.

Hoppas att ni haft en superhelg!

Kram

Likes

Comments

nytt år och väldigt många nya möjligheter.
trots att jag har gått med en oförklarlig sjukdom i snart fem veckor, med svajande feber och andningssvårigheter, så fick jag fira in det nya året i lördags med mina fina vänner. Blev dock inte drickande, men hade sååå himla kul utan alkohol ändå.
Åt en god trerätters, spelade beerpong och umgicks som på den gamla goda tiden utan mobiler ( finns knappt ingen täckning där ute där vi var ).

Började dem första dagarna med jobb i måndags, men det skulle visa sig att jag blev tvungen att åka till akuten med två av mina vänner för att där ta en massa prover för att verkligen veta varför jag har det här viruset som jag har.
Återbesök igår för att hämta ut resterande pencillin men ska även tillbaka på tisdag för ytterligare och noggrannare kontroll av ÖNH.

Ha en superbrakväll!


Likes

Comments

igår var det farsdag och vi tillbringade dagen hos farmor och farfar för att fira min pappa och farfar.
tycker så himla mycket om att få åka till dem och bara vara och få umgås med familjen, och eftersom vi är där nästan varje helg så blire bara goshelger för min del.

annars idag så har jag jobbat, försökt spela in en videoblogg flera tusen gånger, sminkat mig och nu sitter jag här och ska alldeles strax dra på en film då jag ör trött ikväll och bara vill lägga mig i sängen och vila en stund.
påtal om att sova så somnade jag tio i åtta igår (!!) och vaknade pigg som en mört vid fyra imorse. lite sådär udda, men jag förtjänar det efter att ha slitit aset av sig förra veckan på jobbet. imorgon är det en ny arbetsdag och jag hoppas den går lika fort som den gjort idag!

kram på er!

Likes

Comments

Som rubriken lyder så kommer detta inlägg vara en liten presentation av mig själv. Så kan lika gärna börja med en gång.

Jag heter alltså Julia och är 19 år.
Jag växte upp en mil utanför Vimmerby på landet i ett grönt mysigt hus med röda husknutar men bor numera med min mamma i en lägenhetsfyra på 74kvm i Småland där Astrid Lindgrens Värld befinner sig, alltså i själva Vimmerby.
Jag tog studenten nu i våras ( 17 Juni ) efter att ha gått Restaurang och Livsmedelsprogrammet i tre år här på Vimmerbys gymnasium och sen dess har jag jobbat som livsmedelsarbetare på ett industriföretag där det görs tårtor och ostkakor, där är jag än idag men dock bara fram till jul, då jag ska ut på nya äventur.
På min fritid så spenderar jag massa tid tillsammans med min systemkamera, lirar fotboll, lyssnar på mängder av musik, kollar igenom netflix och framför datan för att redigera alla bilder som tagits under veckan/dagen eller vad det nu kan vara.

Finns det någon ni undrar över så är det bara att kontakta mig i kommentarsfältet så ska jag se om det går att svara på!

Kram!
Likes

Comments