Hey alle sammen

Her i går faldt jeg over nogle digte om barndomen. Jeg læste nogle af dem og synes det var nogle stærke ord der bliver brugt, jeg kommer at tænke på hvordan min barndom er og har været.

Min barndom har været god og det er den stadig, jeg er hverken blevet slået eller smidt ud hjemmefra. Jeg har det godt, på trods af mine forælder skilt, men det har været meget hårdt for mig.

Mine forælder blev skilt i 2010. Da min mor fortalte mig, at de skulle skilles, gik vi på en mørk vej, kun min mor og jeg. Jeg kørte på løbehjul, da min mor sagde, "mig og far skal skilles". Jeg tog det helt roligt og sagde bare "det har jeg drømt" jeg var altså kun 7-8 år, så det var svært at sætte ord på sine følelser, men jeg kunne mærke at det gjorde ondt inden i.

Så er der jo det med, hvor og hvornår man er hos hvem. I staten var jeg 7-7 altså en uge hos hver, det gik rigtig godt i starten, men så mødte min far en ny kæreste og det gjorde at tingene hos min far ændrede sig meget, og efter noget tid fungerede det ikke så godt længere.Vi ændrede i aftalen og jeg kom til at være 10 dage hos min mor og 4 dage ved min far. Men jeg blev ikke gladere for denne aftale, det blev til hver anden weekend, jeg skulle være hos min far, men jeg kunne ikke rigtig finde mig til rette hos ham og hans nye kæreste, så nu kommer jeg ikke hos min far så tit, det er måske engang hverfjerde måned. Min bror og jeg holder jul og nytår, hos dem skiftevis hvert andet år. Altså det er på skift mellem mine forælder, og i år fejere vi jul hos mor og min familie der, og nytår hos min far og hans familie.

Også er der jo det med den nye kæreste. Min far mødte en ny kæreste kort tid efter, at mine forældre blev skilt.

Det var hårdt for mig at se at han var glad for en anden end min mor, jeg var jo vandt til at se dem sammen, og ønskede jo mest at det skulle være sådan resten af livet. Der gik længere tid før min mor mødte sin nye kæreste, men de har begge en kæreste nu.

Men inden længe kom det næste man skulle forholde sig til, nemlig hvor skal jeg bo?

Ja det er ikke helt nemt at finde ud af, når huset skal sættes til salg, og man skal flytte til et nyt hjem. Jeg har boet mange steder, vil jeg selv sige. Jeg har boret i sommerhus, lejlighed, og nu bor vi i hus men trodsalt stadig i Hundested... Vi har boet ca. 8-9 steder, hvis man tæller alle de steder hvor jeg har boet med mine forælder sammen og hver for sig...🏡

Jeg håber i har fået noget udaf at læse dette blogindlæg, om at være barn, i en skilsmisse familie. jeg har ihvert fald givet jer min version om min barndom i en skilsmisse familie.Jeg er nået frem til her i livet, "at nå en dør lukkes, åbnes der en ny."

Men som i mange eventyr ender min historie godt, og jeg får efterfølgende en bonus farmor og farfar som jeg er glad for og som er glade for mig, og i 2015 bliver jeg storesøster, da min mor og hendes kæreste fik en pige.

Rigtig god dag til jer, kære læsere😍


Likes

Comments