Har vart i skolan hela dagen idag, efter det åkte jag direkt mot stan och fixade naglarna. Blev lite besviken över resultatet men det funkar. Nu är det bestämt att vi åker på söndag, ska bli sjukt skönt i 17 dagar! Fest, högtid och bröllop kommer vi fira där. Ska kolla på nån film nu, hörs senare!
/S😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Konstig bild, men den får duga haha. Är iallafall i skolan nu och ska ha matte, slutar vid 13:00 om vi förkortar en kvart på vår lunch, så ska göra det. Sedan drar jag mig hem och pluggar lite till prov, idag bestäms det också om vi åker till mitt hemland nu på lördag. Kommer inte kunna blogga något alls då tyvärr. Skriver senare!
/S😘

Likes

Comments

Kolla vad shima kom hem med till familjen, tre kg godis! La glaset bredvid så ni ser hur stor själva burken är, haha. Allt är från hemmakväll😍 Ska nog kolla på nån film nu och käka godis, börjar som tur är 11:15 imorgon och slutar 13:15. Lärarna har en konferens så vi får ledigt som sista timmarna, tycker själv ser är onödigt men men det är skolan.
/S😘

Likes

Comments

Har faktiskt funderat på att köpa till mig fler Ögonskuggor och lära mig lite mer om olika tekniker. Har väldigt lite ögonskuggor så ja,
måste ju ha fler för att kunna blanda färger osv. Kanske blir en stor palett med många färger, får se. 😊
/S😘


Likes

Comments

Har haft skola nästan halva " skoldagen " och andra halvan orientering. Det gick bra förutom att jag inte hade energi eller ork för att springa, men gjorde mitt bästa och det gick rätt bra till slut. Sitter nu hemma, har nyss vaknat ifrån att ha vilat runt en timme och ska plugga lite till. Shima kommer om nån timme eller så och ska fixa mina naglar, skriver senare!
/ S😘

Likes

Comments

Det blev för sent, så fixar naglarna en annan dag. Annars så har jag för det mesta pluggat och skrivit, ska snart sova då min säng kallar efter mig haha. Bloggar mer imorgon!
/S😘

Likes

Comments

Åkte till stan idag igen med mamma och tvillingen, han skulle ha en jacka så jag hängde med. Fick med mig scarfen på bilden som jag velat ha jättelänge, världens snyggaste! Vi fikade på " Bara Vara " också, tog dock bara kort på min beställning haha. Shima ska fixa mina naglar senare idag, visar resultat senare!
/ S😘Likes

Comments

Kom hem från stan för cirka en halv timme sedan, min tjejkompis skulle köpa hem lite saker från makeupstore & hm. Jag fick med mig ett puder hem som ni ser på bilden, älskar den! Kostade bara 90:-, så sjukt bra pris också. Hör av mig senare😘
/S

Likes

Comments

Blir att dra mig mot Marieberg snart med mina bröder! Sitter just nu och läser ur one direction tidningen på bilden, sjukt bra. Ska nog fixa mig lite innan vi åker, skriver senare igen! 😘
/ S

Likes

Comments

Har kolla på massa videos på videofyme, haha älskar videosarna! Men tyvärr så var jag tvungen att börja plugga till so provet imorgon. Ska plugga ungefär en timme eller två och sedan kolla på now you see me, kanske bakar något också. Får se, hör av mig senare!
/ S 😘

Likes

Comments