Justthings tester: Dr. Oetkers sjokoladepizza!

Den store snakkisen på ferdigmat-fronten denne høsten er uten tvil Dr. Oetkers nye sjokoladepizza! I teorien hadde jeg tenkt å holde meg langt unna den, siden jeg selv er under middels glad i sjokolade. Det var derimot vanskeligere enn jeg skulle tro, for plutselig dukket en sjokolade-elsker på døren - selvfølgelig med Dr. Oetkers nyeste tilskudd i armene! Da var det bare en ting å gjøre; nemlig smake på pizzaens brune bror!

Det første som slo meg når jeg så det ferdige resultatet er at den ikke ser noe appetittlig ut. De hvite sjokoladebitene blir fort gule i ovnen - og det ser ut som pizzaen er dekorert med mais. Et absolutt minus!

Når det kommer til selve smaken så syns jeg sjokoladen smakte veldig billig. Noen sjokolader har jo en mer fyldig og særegen smak enn andre. Man begynte derfor å lure på hva i alle dager som var brukt av sjokolade til denne kreasjonen. Innkjøpssjefen i dette eksperimentet syns derimot at det ikke var noe hinder - og spiste halve pizzaen uten større problemer.

Terningkast: To/seks. 

Begrunnelse: Billig smak og lite appellerende utseende. Den klarer ikke å konvertere meg til sjokoman, men er du over gjennomsnittet glad i sjokolade burde du absolutt prøve den en gang!

#mat #test #droetker #sjokoladepizza #sjokolade #fastfood

Liker

Kommentarer

marieoma
marieoma,
Aldri smakt den før.. men hadde vert kjekt å prøvd, bare for å prøve.. men jeg har ikke så høye forventninger til den for å si det slik 😊 nouw.com/marieoma
justthings
justthings,
Den burde absolutt prøves, ja! 😃 Tror likevel at det holder med den ene smakebiten for folk flest! Hihihi! 🙉nouw.com/justthings
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229