Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alla mina bussar var försenade och det tog 1,5 timma till skolan. Sämst start på dagen.

Likes

Comments

I fredags såg vi Solsidan på bio, 10/10 - sen den! Och i lördags käkade jag, Clara och Stina på ölkompaniet följt av pepparkaksbak. Skönt med en lugn helg.

Likes

Comments

Turbulenta månader har passerat, och de kommande kommer bli likaså. Men trots många dagar i motvind svävar jag just nu bland moln. Det är som att jag har svalt ett lyckopiller som dämpar smärtorna som kommer och går. Ett lyckopiller som får mig att se det ljusa i allt mörker. Ett lyckopiller som sätter ett leende på mina läppar, trots en kass dag eller en hemsk natt. Det finns personer som får mig att orka lite mer. Personer som får mig att vilja kämpa, utan att ge upp. Personer som får mig att längta. Personer som ger mig fjärilar i magen utav att bara skriva detta.

Fortsättning följer...

Likes

Comments

Igår firade vi att det är 200 dagar kvar till studenten (190 för att vara exakt). Vi började kvällen hos Max med hela gänget och lite tacos, för att senare dra vidare mot stan.

Likes

Comments

Efter en rätt stökig runda på stan i gårkväll och 3 timmars sömn stod julbak med minisarna på schemat. Kom hem och däckade totalt haha... nu ska jag dra mig till gymmet och träna lite armar!

Likes

Comments

En sämre torsdagskväll, då jag varken har bil att åka och handla middag med eller åka och träna. Dagen var iallafall bra. Lite GA på morgonen sedan arbete med Musikhjälpen på sista lektionen.

Likes

Comments