Idag började jag dagen med att göra i ordning mig och sedan städade jag ur några av lådorna i min trappan (min möbel som formad som en trappa) för att jag ska lägga alla grejer som jag inte ska slänga därifrån i några andra lådor så att jag kan sälja eller slänga den. det ska bli väldigt skönt att få bort den för att jag har haft den i flera år och den tar bara upp en massa plats. jag har även skaffat ett nytt, stort och fint skrivbord och en stol som jag har satt upp helt själv (stolt) och de är väldigt bekväma. 

det är allt jag har gjort i veckan, så vi ses nästa gång

<33

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Har varit hemma från skolan idag, inte så kul. Mår fortfarande dåligt men börjar må bättre. Jag var i skolan först men sedan kände jag att det blev för mycket så jag gick hem, så har varit hemma nästan hela dagen och kollat på tv och lyssnat på musik och sånt. 

Jag skulle haft spanska idag vilket är ganska tråkigt att jag missar, men jag får ha det imorgon om jag är i skolan då. 

<33

Likes

Comments

​Jag kan sorgligt meddela att jag är sjuk. Jag har fått en förkylning och jag mår inte så bra just nu. Jag är fruktansvärt trött och det är utmattande. Jag har inte hunnit uppdatera så mycket för att vi har haft 7 prov på två veckor nu så jag har behövt plugga väldigt mycket och inte hunnit skriva så mycket, men nu är jag tillbaka och jag hoppas jag hinner uppdatera lite oftare. Det är väldigt mycket med allt nuförtiden så vi får hoppas på det bästa.

Jag hoppas att ni iallafall mår bättre än vad jag gör

<33

Likes

Comments

​Det finns alltid en morgon i veckan som man antigen börjar tidigare eller som man måste gå upp tidigare för. Den dagen är för mig idag. Vi börjar tidigt idag och det är smärtsamt. Vi börjar lite efter 8, jag vet att det inte är så farligt, men igår började vi nästan vi 10 så det känns lite konstigt att vara vaken så tidigt. Men nu ska jag inte klaga mer. Idag känner jag för att göra typ amerikanska pannkakor till frukost. Jag skulle kalla mig själv en perfektionist för att jag är SÅ noggrann med vissa saker, t.ex. mat. Jag gillar verkligen uttrycket "Man äter med ögat" för att jag gillar att kunna kolla på min tallrik och känna mig nöjd. Jättekonstigt, jag vet, men det har typ blivit en vana så nu gör jag det så fort jag ska äta. 

Har ni också en ovanlig "vana"?

Men nu ska jag försöka komma upp ur sängen och fixa till mig lite. 

<33

Likes

Comments

​Kvällen var ganska lugn. jag skulle baka chokladbollar men det slutade med att halva smeten hamnade i min mage och jag blev för trött för att göra klart dem. Så nu har jag en bunke med chokladbollssmet som jag måste fixa imorgon. Jag har blivit helt besatt utav en serie som heter "vänner". Den är så fruktansvärt bra. jag rekommenderar den verkligen. 

hoppas ni har en fortsatt bra kväll <33

<33

Likes

Comments

Jag älskar att vara inne på vintern och tända ljus och dricka lite varm oboy. Jag älskar ljus och har alltid gjort det.

Jag hoppas att ni har en trevlig vecka och lämna gärna en kommentar

//JustMyLifestyle


Likes

Comments

​okej, hur ska man börja?

Hej och välkomna till min blogg. Den här bloggen kommer handla om allt från mat till smink till inredning. Jag hoppas verkligen att ni kommer gilla det jag skriver och om ni gör det så kan ni gärna lämna en liten kommentar <33

 Det var nog allt

//JustMyLifestyle

Likes

Comments