HAR SVENSKARNA HELT TAPPAT DET?

Helluuu Guys! Ett tag sedan jag bloggade. Blir galen. Blir sämre på att blogga i och för sig inte så konstigt nu när skolan kommit igång.

Apropå skola så går det riktigt bra och allt flyter på. Har på ett eller annat sätt känt att det varit/är skönt att koppla av från bloggen trots att det kliar i fingrarna på en, men när jag väl tar upp datorn så vet jag inte vad jag ska skriva. Mina dagar är inte så extremt intressanta. Händer inte så mycket mer än att jag går till skolan och pluggar. Samtidigt försöker jag att komma på bloggidéer. Inspirationen just nu är inte på topp. Har i alla fall klurat ut några blogginlägg som jag kan sitta och fila på.

Något som jag reagerat på väldigt mycket det senaste, det vill säga om man har följt politiken och nyheterna så tappar jag nästan hakan. Har svenskarna helt tappat det? Har de blivit sinnessjuka? Hur kan man som forskare föreslå att äta människokött för att rädda klimatet? Det är så skrattretande. Så sjukt. Det känns som att man befinner sig på ett dårhus rent ut sagt. Detta med klimatfrågan har gått för långt. Nån måste säga det, det har gått för L Å N G T ! 

Nu ska jag inte göra ett politiskt debattinlägg, men jag förstår mig verkligen inte på människor. Nä, det är verkligen som att befinna sig på ett dårhus. Hur som helst, vad är planerna för resten av denna dag? 

Ta det lugnt framför allt. Kolla youtube, lyssna på musik och prata med pojkvännen min. Kanske blir att fixa lite blogginlägg innan jag lägger mig.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig tisdag!

KRAMAR

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Jag tycker också det är absurt. Finns asiatiska städer som är helt förorenade av avgaser, är det inte rimligare att vi börjar där? Tror det gör betydligt mer nytta att dessa tätbefolkade städer drar ner på bilkörningen än att jag byter ut nötköttet som jag äter en gång i veckan mot människokött. Som om det skulle hända, då kör jag ju hellre vegetariskt.nouw.com/jossustravelpics
Justmenea
Justmenea,
Ja, precis! Det är så mycket rimligare, håller med dig. Var i Lima, Peru 2018. Det var så tätbefolkat och otroligt mycket bilar. Redan efter en vecka blev det jobbigt att ens befinna sig på gatorna. Det var svart i princip överallt på grund av alla avgaser och när man snöt sig så var näsan helt svart. När man sedan kom tillbaka till Sverige var det som en befrielse. Så mycket friskare och fräschare luft. Hellre att man lägger fokus på dem länder som faktiskt inte har ett miljövänligt tänk. Som sagt, klimatfrågan har gått alldeles för långt. Det är sjukt att en forskare föreslår att byta ut animaliskt kött till människokött, euw. Hellre vegetariskt.nouw.com/justmenea
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229