fåglarnas välkomstsång

Vaknade upp vid 05:30 idag, somnade om och gick upp vid 06:00. Jag har extremt svårt för att äta frukost tidigt på morgonen så för min del tog jag bara på mig mina kläder, borstade mina tänder och mitt hår och packade ner min matlåda i väskan.

På vägen till jobbet är det en total tystnad, inget ljud av bilar som kör förbi eller en enda människa i sikte. Byn ekar bara tom och det enda jag hör är fåglarna som sjunger in våren med ett varmt välkomnande. Efter att ha stått i kylan ett tag, njutit av att befinna sig i nuet, lyssna till fåglarnas sång och andats in den friska luften kan jag äntligen ta mig in i affären efter att ha väntat på två kollegor som hade nyckeln för att kunna ta sig in.

06:45 är jag ombytt och klar, redo inför att jobba och plocka dagens ordrar, sammanlagt åtta stycken samt ha hand om utlämningen.

Glad påsk på er förresten!

Jag känner mig otroligt seg och nästan lite borta för tillfället. Har arbetat från 06:45 fram till ca 18:00, goa pengar är det däremot så jag har inget att vara ledsen över med andra ord. Min kropp är helt slut efter att ha hållit igång hela dagen och det känns i benen som värker. Skönt nu med ledighet i två dagar eftersom E-handeln är stängd imorgon och på måndag. Tid till att vila upp sig vilket jag tacksamt tar emot.

Resten av kvällen blir det att ta det lugnt, mysa och busa lite med Algot, kanske det händer att jag klämmer en Johan Falk-film inne på Netflix. Förmodligen kommer jag väl att somna skulle kunna göra det när som helst.

Gillar

Kommentarer