Godmorgon, igår kom jag hem från Thailands jag har vart där i en månad för att ta de lugnt och för att må bättre. Så jag kommer inte sitta o ursäkta mig nu för att jag inte bloggat. Jag var i Thailand i en månad och jag hade varken med mig telefon eller dator, men nu när jag kommit hem och landat lite i mig själv packat upp och så känner jag att de är dags igen att ta tag i bloggen. Så nu skall jag blogga minst 2-3 gånger i veckan om inte mer.
De kommer ett inlägg om Thailand också om en stund men måste få in alla bilder på datorn förts, efter som att dem ligger på min systemkamera.

Men idag iallafall så vaknade jag kl 6,00 och tränade ett styrkepass på gymmet. Åkte hem igen och duschade gjorde mig klar för att åka och jobba. Så nu strax skall jag åka och jobba igen. Hoppas att ni tycker om att jag är tillbaka, o fortsätter läsa.

Igår när jag kom hem så gjorde jag mina naglar, så skönt att äntligen ha fräscha naglar igen.

Jag är jätte nöjd och de kändes som en lite vårig färg när man kom tillbaka till kylan. Trodde de skulle bli vår nu kanske, men idag när jag vakande var de 3-5 cm snö ute så, jag får nog vänta lite till på våren hehe. De är ju bara januari också...

Men nu måste jag dra mig mot jobb, så vi hörs kompisar.
Mvh ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej godingar,

Livet går upp och ner hela tiden, just nu är jag i en svaja väldigt långt ner, o känns som de tar ovanligt lång tid att komma upp igen, men så länge ingen pressar mig och gör de värre för mig så känner jag mig själv och då skall jag snart vara uppe på mina starka ben igen och kämpa vidare. För jag ger aldrig upp!
Men de är så sjukt mycket som händer runt mig och inom min familj, och blir de för mycket så stänger hela jag av mig. Och ingen känner igen mig och jag drar mig undan och vill bara vara själv. Då är de väldigt svårt för mig att vara bland folk och vara mig själv, jag blir nästan falsk, för att egentligen vill jag inte ens, men jag måste o då är de bara på med smink och fixa sig och låtsas som att inget har hänt.

Men jag har alltid vart sån som håller saker för mig själv och inte pratar, så ge mig den tiden jag behöver så kommer jag tillbaka och är mig själv igen men de måste få ta den tid de tar.

Vi hörs snart igen, tack för att ni ät kvar även om inte jag är den bästa på att uppdatera nu.
Kramar

Likes

Comments

Kompisar, jag vill inte sitta och be om ursäkt alla gånger jag lägger ett inlägg. Så nu skriver jag lite som de är men kommer inte gå in på några detaljer på grund av att de känner inte jag mig redo för än, men så fort jag känner mig redo kommer allt upp här i ett inlägg.

Jag mår så dåligt för tiden, jag orkar inte med jobb, orkar inte med skola, orkar liksom inte ens gå upp ur sängen på ett sätt, fast man tvingar sig själv. Kan inte sova på nätterna men istället sover hel dagarna. Det ät jätte jobbigt för jag känner inte igen mig själv? Jag har alltid älskat skolan, älskat att jobba älskat att träna att vara aktiv hela tiden liksom. Men nu bah nej nej nej.. Helt ärligt vet jag inte vad som händer men jag får panik, för detta är så långt ifrån mig själv som går att bli.. Och de gör mig orolig över mig själv!
För som idag tillexempel kunde jag inte ens tvinga mig upp ur sängen, jag var hemma hela dagen, kändes inte jätte bra om man säger så..

Men tyvärr har jag inte energi att skriva mer om detta nu, men jag ska försöka att ta nya tag nån stans och försöka ta tag i mig själv innan de är för sent. Men en sak jag är ganska säker på de är att allt detta kommer för att jag blir allt för stressad och då bara skiter jag i allt och tar de när jag orkar.
Men sorry för allt, kommer ett inlägg imorgon eller på onsdag med lite bilder och lite roliga grejer inför jul kanske.

Tack för att ni finns sötnosar och hoppas att ni mår underbart bra,
Skriv gärna frågor också för snart kommer en svara på frågor med mig. Älskar er puss o hajjj 😊😊 Mvh

Likes

Comments

Godmorgon
Jag tänkte börja med en ny sak, det är att varje måndag kommer jag lägga upp mitt schema inför veckan, o varje söndag kommer jag lägga upp hur veckan vart och lite bilder och så. Hoppas verkligen att ni skall tycka om det, och att de blir lite mer drag här får min sida för de har vart tyst ett tag. Sorry för de!
Men nu kör vi

Måndag: Jobba Lindex, och ett annat ”hemligt” jobb efter de. Hem och laga mat.

Tisdag idag.. Är på väg till jobb just nu, Lindex mycket att göra idag för vi håller på att göra jul i butik super kul, kom gärna in och säg hej. Efter de skall jag äta lunch med en kompis och snacka jobb. För har ett stort samarbete på gång åt er.

Onsdag: Skolan, och så mycket mer än de hinner jag inte.

Torsdag: samma sak.

Fredag: Blir de jobb och fortsätta med jul i butik på Lindex så roligt.

Helgen har jag inte helt planerat än, så de tar vi närmare.

Hoppas att ni får en underbar dag kompisar. Så ses vi snart igen. 😊 kramar

Likes

Comments

Hej älsklingar!
Jag har en jätte stor fråga till er nu, som jag hade vart så tacksam för att få svar på.;)

Först ska jag börjar att berätta att jag har inte alls mått bra i de sista, mina dagar har gått upp och ner, de har vart lite jobb och skola på mig med tanke på att jag mått då dåligt som jag gjort. Har liksom inte haft orken till att gå upp ur sängen efter allt som hänt, men de ska vi inte gå in på nu.

Nu kommer den stora frågan.
Min fråga är då, om ni hade haft en pojkvän/ flickvän/ bästa kompis, som ljög er rakt upp i ansiktet. Och sen när du kommit på och vet till 110% att den ljugit för dig då säger de till den personen och ger dem en chans att förklara sig och be om ursäkt, då väljer att fortsätta ljuga. Hade ni förlåt den personen eller gett den en chans till? Eller hade ni sagt good bay?
Jag sitter i den sistaen nu och jag är väldigt kluven, för jag själv tycker inte om lögner och tycker de är fel att ljuga. Jag själv tar hellre en hård sanning än en lögn asså. Men det har hänt så många gånger med samma person och jag känner lite att jag vet inte helt vart vi har varandra längre, samtligt som jag inte vill kasta bort något jag verkligen tycker om och verkligen känns som en trygg plats, en person jag har jätte roligt med. Men nu börjar jag liksom bli mer och mer ledsen över att den personen hela tiden ljuger mig rakt upp i ansiktet och sen när jag vet om de och frågar så ljuder den igen?
Snälla hjälp mig kompisar vad skall jag göra? 😔.

Puss och kram ses snart igen mina vänner.

Likes

Comments

Godmorgon älsklingar, först ska jag börja med att säga sorry för så lite uppdatering, men att ha 3 jobb gå i skola och mycket på schemat kan göra så att man inte hinner vissa dagar!

Men jag har iallafall vart hos min pappa några dagar och haft My let nya jobb möten, så nu har jag extremt mycket jobb grejer på g.. Men jag kan inte säga för mycket om de än efter som vi forfarande har möten om de och diskuterar oss fram! Så när jag vet mer får ni också reda på mer.

Idag vaknade jag kl,7 och jag har tränat, sprang 1,6 mil direkt. Sen hem och hoppa i duschen vecka min lille bror som skulle till förskolan, hjälpa han att klä på dig och få i både mig och han lite frukost. Så bar de av mot förskolan, för han och nu ska jag vidare på jobb. Efter som jag är hos min pappa i en annan stad, får de bli att han kör mig på jobb.

Jag har iallafall haft en jätte skön lång helg hos min pappa även om jag jobbat mycket kan man slappna av på ett helt annan sätt hos han än vad man kan hos mamma. Så nu tar jag nya tag och börjar en ny toppen vecka!
Hoppas ni har de bra och mår bra, ta hand om er sötnosar! Så ses vi snart igen.

Likes

Comments

God förmiddag eller efter middag eller vad man skall kalla det.
Nu har jag äntligen fått rast efter att ha städat hela lagret för att en inventering väntar oss här på Lindex väldigt snart. Så jag har vart på lagret hela morgonen och städad och tagit bort alla produkter/ kläder utan scankod. Så nu kan vi inventera vårt lager här på Lindex.

Jag har nu en liten kort lunch innan jag skall ut och lägga ett nytt bord på damavdelningen, för de ska uppdateras med massa nya saker som kommit inför hösten.

Detta var bara en snabb uppdatering om vad som hänt hittills idag.
Ha de gött hai, så ses vi snart igen alla underbara!

Likes

Comments

God kväll alla fina, det var lite svårt att få frågor här efter som att jag inte har så många läsare än, men jag fick några frågor på mail, och en del på snap. Så nu börjar jag med att skriva frågan och sen mitt svar, om det inte är alla frågar som jag tänkt svara på finns så lägger jag till lite beskrivning själv så att ni kan lära känna mig mer på djupet!

Varför började du med att blogga just nu?
Jag har haft många bloggar och försökt många gånger, så har vardagen tagit över mig så jag inte orkat att uppdatera på flera måndagen. Så egentligen är det inget nytt för mig, jag provar bara en ny grej och ska vara anonym och inte säga vem jag är!

Du sa att du var 17 snart 18 då har jag två frågor, 1; när blir du 18? 2; vilken linje går du på gymnasiet?
Jag blir 18 i mars och jag går handel andra året nu

Bor du hemma eller själv?
Jag bor hemma än så länge, men ska snart flytta hemifrån.

Vad är de vi kommer få se här med dig?
Här hos mig kommer ni få välja mycket själva vad ni vill läsa och vad ni vill ha för bilder. Jag kommer ha många frågestunder med olika teman. Jag kommer att ha många storytimes och många frågor om hur ni ställer er till saker. Här är de inte bara jag utan här handlar de om alla. Och man kommer alltid kunna kontakta mig på min snap och på min mail om man vill ställa anonyma frågor. Vill man inte visa sitt namn kommer jag aldrig att hänga ut en person eller skriva namn. Dina hemligheter är mina hemligheter. Jag kommer också skriva mycket om känslor vad som händer och uppdatera som ofta jag kan, mitt mål är 4-6 gånger dagar i veckan och kanske 1-2 inlägg om dagen. Men har jag inget vettigt att skiva så är de ju inte så att jag bara skriver för och skriva.

Lever du ditt dröm liv?
Både ja och nej, från och till beror lite på hur du menar? Jag försöker ju uppnå alla mål jag sätter och klara av dem. Och misslyckas jag ger jag inte upp vid första försöket, jag fortsätter. Efter som jag bara är 17 år, är de ju fortfarande mycket man drömmer om som kommer i framtiden.

Fortsättning följer imorgon, för nu är de läggdags mina kosisar. Jag ska jobba imorgon och är jätte trött nu, dagen har gått i ett från och med kl 6,15 på morgonen till nu. Förklarar mer imorgon och mer svar kommer. Ni kan fortfarande ställa dem frågor ni vill.
Puss på er godingar!

Likes

Comments

Hej och välkommen till mig, jag är en tjej på 17 snart 18 år och har mycket tankar och har oftast många bollar i luften samtidigt!
Jag har tänkt att göra en större presentation om mig själv sen, så skriv gärna lite frågor ni vill veta så svarar jag på de senare ikväll!

För just nu är jag på jobb och hinner inte med att skiva allt jag hade önskat! Så ställ frågor och håll koll ikväll så kommer alla svar på de ni frågat, ni kan även ställa frågor på min snap och instagram/ mail som kommer att stå i beskrivningen!

Hoppas att ni får en underbar dag, puss på er alla fina vi hörs snart igen!
Kramar/ Justmeandmylife

Likes

Comments