Uppiggande cykeltur

Varken jag eller pojkvännen kände oss på topp igår morse - jag hade sovit så länge under natten att mitt huvud kändes tungt och värkte. Det var som att jag inte orkade göra någonting. Efter att vi plågat oss igenom vår tvättid så åkte vi ut på en cykeltur med hopp om att det skulle få oss att må lite bättre.

Vägen vi valde att cykla innebar massor av uppförsbackar. Det kändes som att vi aldrig kom fram och att det uppenbarade sig en ny backe efter varje kurva. Vi blev tvungna att ta en paus mitt i för att orka fortsätta, trots att vi gick med cyklarna. Fick flashbacks till vår långa cykelutflykt tidigare i år, där det var så mycket branta uppförsbackar att vi fick promenera riktigt långt med cyklarna.

Till slut kom vi i alla fall upp till målet. Det var en som sa till mig att det är Borlänges finaste utsikt där. Jag vet inte riktigt om det stämmer, men fint var det i alla fall. Dock inte lika vackert som utsikten från Gesundaberget, där vi var för knappt en vecka sedan. Det krävs nog en del för att slå det.

  • Photo

Gillar

Kommentarer

Så vacker nedre bilden är 😊. Såg även att du bor i Borlänge 😊, själv bor jag i Falun 😊.
www.saramadeleine.se
justlikelinnea
justlikelinnea,
Tack så mycket! Vad roligt, det är ju inte alls långt bort då 😊
nouw.com/justlikelinnea