Två år senare

Igår kväll, när jag egentligen borde sova men låg vaken på grund av ett fruktansvärt illamående, sysselsatte jag mig med att titta igenom min gamla blogg. Insåg att jag verkligen har bloggat hur länge som helst - tror att jag startade min första blogg redan år 2006 eller 2007, men i just den här bloggen finns ett arkiv som sträcker sig tillbaka till 2009. Det är alltså 10 år av mitt liv som finns dokumenterat. Hur häftigt är inte det?

När jag läste igenom mina gamla inlägg igår så insåg jag verkligen hur roligt det är att kunna titta tillbaka på vad jag har gjort, vilka tankar som rörde sig i mitt huvud, hur jag klädde mig, vad jag lagade för mat. Och där någonstans kom längtan efter att börja blogga igen. Kanske mest för min egen del, för att det får mig att uppskatta att ta vardagsbilder och för att jag tycker om att skriva. Nuförtiden är ju de enda texterna jag skriver jobbmail och någon avtalsklausul då och då.

Det var nästan två år sedan jag postade någonting här senast. Mycket har hänt sedan dess, men jag tycker inte att det är så relevant att gå in på allt. Det sista jag skrev var att jag hade en livskris. Som ett led i att försöka råda bot mot den skaffade jag ett nytt jobb och flyttade från Borlänge till Örebro för ett år sedan. Det är alltså där jag befinner mig nu. Och nu tänker jag försöka ta upp bloggandet igen, ingen press på att leverera inlägg varje dag utan att skriva när jag får lust helt enkelt.

Som en liten, liten sammanfattning kommer några bilder från sommaren som har varit här.

Har varit på cykelutflykt, ätit goda sommarsallader, varit i Oslo, Västerås, Göteborg, på festival på Öland, firat midsommar i Halmstad. Mycket tågresande fram och tillbaka, men det har varit en väldigt bra sommar.

  • Diary

Gillar

Kommentarer