Systerhelg

Det känns som evigheter sedan jag hade en helg hemma i Örebro, men nu var det (äntligen) dags. Väldigt skönt att inte åka omkring, för en gångs skull. Helgen inleddes med ett pass på gymmet. Eller nej, helgen inleddes med att jag åt jättemycket chips och tittade på Vänner på fredagskvällen. Sedan, lördag morgon, hade jag bokat in mig på ett pass Cirkelgym HIT på Friskis. Ett högintensivt pass som var BRUTALT. Jag misstänker att min uppladdning med chips inte riktigt var helt optimal, för jag trodde nästan att jag skulle avlida där ett tag. Men jag körde på ändå och fick till och med beröm av han jag körde med (man var i princip två och två på passet). "Du ger dig verkligen inte!" och sedan mot slutet "Jag förstår inte hur du orkar!!". Jag kände mig i alla fall väldigt nöjd efteråt, trots nära-döden-upplevelsen. Slängde även ihop en riktigt god lunch av vad jag hade hemma innan syster kom hit, kycklingkebab med stekt, strimlad zucchini.

När syster kom så gick vi på stan en sväng. Jag köpte inget mer än en eyeliner, men provade jeans som jag kanske är lite sugen på. Får fundera lite. Framåt kvällen gjorde vi (jag) halloumitacos och sedan tittade vi på film och åt godis tills vi mådde illa. En typisk myskväll, alltså.

Vi har väldigt länge pratat om att vi vill prova på geocaching, och idag var dagen äntligen kommen! I förmiddags gav vi oss ut för att leta. Till en början gick det inte alls bra, vi hittade ingenting mer än väldigt sällskapliga änder. Men efter ett tag gick det bättre, så det slutade med att vi hittade fyra av sex som vi letade efter.

Nu håller jag på att tvätta, ska snart fixa middag och sedan förbereda inför jobb imorgon. Har haft en himla fin helg, men det går alltid så himla fort. Som tur är så känner jag mig ändå ganska redo för en ny vecka nu.

Gillar

Kommentarer

seagullcrying
seagullcrying,
Bron är ju fantastisk
nouw.com/seagullcrying
justlikelinnea
justlikelinnea,
Eller hur, jättefin!
nouw.com/justlikelinnea