Slut på semestern

Som rubriken lyder är min semester slut nu. Eller ja, jag har redan hunnit jobba tre dagar under förra veckan plus idag. Första dagen, på morgonen, var jag superpepp på att komma tillbaka till jobbet. Resterande tid under förra veckan var jag inte riktigt lika taggad dock... allt kändes mest bara segt och lite trist. Idag kändes det mycket bättre, när fler var tillbaka från sina semestrar och det var lite mer liv i korridoren på kontoret. Jag har nog insett att jag trivs som bäst när det händer saker runt omkring mig och det är lite mer fart i arbetet.

I helgen har jag fixat massor här hemma. Var på en shoppingrunda och handlade lite till lägenheten, bland annat en matta till hallen som faktiskt höjde mysfaktorn massor. Jag har även beställt posters till en vägg i hallen som varit tom allt för länge samt till en tavelvägg ovanför soffan i vardagsrummet. Efter mycket om och men har jag nu fått upp alla ramar som jag vill ha dem, så nu inväntar jag bara paketet med motiven som ska sitta i. Tror att det kommer bli superfint!

Nu är det dags att gå och sova för min del. Måste bort från semesterrutinerna med långa sovmorgnar och sena kvällar nu. Vi hörs!

  • Diary

Gillar

Kommentarer