På promenad genom stan

Idag var jag och Fredrik ute på en supermysig liten promenad. Innan vi gick iväg passade jag på att fota hans katt som låg i trädgården. Det var längesedan jag fotade djur! Brukade ju ta massvis av bilder på min kanin förut.

Efter ett tag kom vi fram till en liten lekplats där det fanns en linbana. Jag har nästan aldrig åkt det, men tyckte att det såg så roligt ut att vi var tvungna att prova.

När jag kom fram till slutet slog jag i backen... hela pinnen man satt på vände sig om och jag ramlade rakt ner i sanden. Jag skrek en del, kan jag ju säga. Tyckte att det var jätteläskigt, haha.

Som tur var så klarade jag mig ändå! Nöjd tjej efteråt.

Vi träffade på kanadagäss med ungar. Föräldrarna var inte så förtjusta över att jag tog ett steg ifrån stigen för att fota dem, för direkt när de märkte att jag kom liiite närmare dem så började de kvacka extra mycket. Säkert ett varningstecken...

Jag blev så glad när jag hittade lite vitsippor! Har velat fota det ett tag nu så jag la mig ner på backen och gjorde det. Inga konstigheter :)

Gillar

Kommentarer

Mikaelastenmark
Mikaelastenmark,
riktigt vackra bilder 😊
nouw.com/mikaelastenmark
justlikelinnea
justlikelinnea,
Tack så mycket! 😊
nouw.com/justlikelinnea
aspergers
aspergers,
bra bilder ^^ vad fin katt han har haha åka linbana .. ja jösses kommer ihåg när man va liten och åkte uppe i skogen utanför Timrå nosen före rakt in i ett träd ... ouch!
nouw.com/aspergers
justlikelinnea
justlikelinnea,
Tack! Haha fy, det låter inte särskilt roligt!
nouw.com/justlikelinnea
aspergers
aspergers,
vsg haha nää men det va vad som hände jag va inte så uppmärksam och fort gick det ^^ sån tur att kusinen kunde trösta en vid raststället mitt bland blåbärssnåren fasen vad man käkade blåbär 😋 att säga man va blå om mun när vi återkom är grovt uttalat XD
nouw.com/aspergers
unia
unia,
Härliga bilder! 😊
nouw.com/unia
justlikelinnea
justlikelinnea,
Freedomfight
Freedomfight,
Vackra bilder 😊
nouw.com/freedomfight
justlikelinnea
justlikelinnea,