Ny dator och trädgårdsbilder

Hallå! Jag är nyligen hemkommen från några härliga dagar i Stockholms skärgård. Ska visa lite bilder och berätta mer om det senare, men har inte hunnit gå igenom kamerarullen helt och hållet än. Det jag ägnat mig åt sedan jag kom hem är nämligen min nya dator! Om ni har läst mina inlägg den senaste tiden så kanske ni har förstått att jag var i stort behov av en ny dator, då min gamla helt enkelt inte klarade av Photoshop längre. På vägen hem från tåget från Stockholm hämtade jag ut datorn jag beställde förra veckan, och nu är den installerad och klar. Har ju bara hunnit prova den litegrann än så länge, men hittills är jag riktigt imponerad av hur snabb den är! Så otroligt skönt efter att ha använt en dator som oftast tog rejäl tid på sig med nästan allt. Det är nästan så att jag blir stressad över hur snabbt datorn reagerar... men det kommer jag såklart att vänja mig vid nästan direkt.

Den enda nackdelen är att datorn inte har så mycket inbyggt minne (runt 250 GB tror jag). Lär ju inte räcka allt för länge med tanke på hur mycket bilder jag hela tiden lägger in, men jag ser det inte som ett problem att ha en extern hårddisk. Jag valde dessutom att köpa en stationär dator, så den kan ju kanske vara inkopplad hela tiden tänker jag. Om det nu är bra...

Nu har jag babblat en massa om datorn (är lite exalterad så kan ju inte låta bli), så tänkte visa lite bilder från när jag var hemma i Karlskoga för en vecka sedan.

Vår lekstuga, numera förråd för trädgårdsredskap, lekte vi mycket i när vi var små. Tycker fortfarande att den är så gullig!

Vi brukar sitta under ett av våra äppelträd och dricka kaffe på sommaren när vädret tillåter. Förut tyckte jag mest att det var jobbigt att gå ut dit, men nu tycker jag mest bara att det är mysigt.

Gillar

Kommentarer

agnesroos
agnesroos,
sela
sela,
Vad duktig du är på att ta kort. Många fina bilder på din blogg🌸
nouw.com/sela