Morgonljus

Igår hittade jag några bilder som jag tog i slutet av maj, men som jag inte redigerat ännu. När jag kom från tåget den där måndagsmorgonen så var det ett sånt fantastiskt fint ljus på tulpanerna som var planterade utanför tågstationen. Med tanke på att klockan bara var 06:18 så var ljuset helt fantastiskt fint också, så jag blev tvungen att stanna på vägen till jobbet och ta några bilder.

Det är något alldeles särskilt med dessa tidiga, ljusa, och soliga morgnar. Speciellt när det inte är några andra människor ute. Som att det är mitt på dagen, men ändå inte. Nu har årets ljusaste dag varit och det innebär ju att det vänder och blir mörkare. Något som min mamma brukar tycka om att påpeka på midsommar, och redan innan till och med. "Snart går vi mot mörkare tider igen...", i en lite dyster ton. Men man får ju inte glömma bort att vi har lika långt kvar av ljusa morgnar och kvällar kvar som vi redan har haft. Det är ändå ett tag, och sedan när mörkret kommer igen så brukar i alla fall jag tycka att det känns ganska mysigt att kunna tända ljus och krypa upp under en filt om kvällarna. Så klyschigt, men jag gillar det.


Idag har jag haft en riktigt mysig söndag. Har storhandlat mat inför veckan, gått en riktigt härlig promenad och lagat raggmunk till middag. Det känns tyvärr rätt trist att långhelgen snart är slut och jag känner hur jag börjar längta till semestern nu. Tre jobbveckor kvar för mig, bara att kämpa på!

  • Photo

Gillar

Kommentarer

Linnski
Linnski,
Otroligt vackra bilder!
nouw.com/linnski
justlikelinnea
justlikelinnea,
Tack så mycket! 😊
nouw.com/justlikelinnea
amandaparkkinen
amandaparkkinen,
Underbart ljus! ❤️
nouw.com/amandaparkkinen
justlikelinnea
justlikelinnea,
unia
unia,
Åååh SÅ vackra bilder! 😍
nouw.com/unia
justlikelinnea
justlikelinnea,
Tack så mycket! 😊
nouw.com/justlikelinnea
isabelw
isabelw,
Gud så fina bilder!!
nouw.com/isabelw
justlikelinnea
justlikelinnea,
Tack så mycket! 😊
nouw.com/justlikelinnea