Mina bästa inköp

Ibland bara händer det. Man gör ett riktigt lyckat köp, något som man senare undrar hur man någonsin klarade sig utan. Det behöver inte vara dyrt, men man kan ändå känns sig så jäkla nöjd. Jag har ett par sådana saker, så här kommer en liten lista utan inbördes ordning över fem av mina absolut bästa köp.

Fjärrutlösare till kameran.
Den här lilla rackaren är inte alls dyr men har underlättat enormt för mig sedan jag köpte den för en himla massa år sedan. Jag har säkert haft den i tio år och den har till och med överlevt en omgång i tvättmaskinen. Om man tar mycket bilder på sig själv (vilket man nog kan säga att jag gör...) så är det här ett riktigt litet underverk. Den fungerar inte alls bra ute för mig (kanske kan vara att den börjar bli lite dålig efter alla år, men den har inte allt för lång räckvidd heller), men inomhus är den briljant. Funderar dock på att köpa en ny fjärrkontroll som fungerar lite längre ifrån kameran, just för att kunna använda den utomhus.

Min säng.
Jag har alltid haft en 90 cm bred säng, både under min uppväxt och när jag sedan flyttade hemifrån. I samband med att jag flyttade in i den lägenhet jag bor i nu så slog jag till och köpte en 160-säng. Hade galet mycket beslutsångest men är så glad att jag köpte en såpass bred säng! Det är verkligen hur mysigt som helst och jag tycker att det är enklare att sitta med datorn i sängen t.ex. när det inte blir så trångt. Jag brukar sova i mitten och hittar ständigt nya, sköna positioner som nästan får mig att somna om efter att klockan har ringt på morgonen...


Bildskärm till datorn.
Jag har suttit med en laptop i så många år och det blev verkligen ett fantastiskt lyft när jag köpte en riktig bildskärm till datorn. Efter att jag börjat jobba, och satt vid en stor skärm hela dagarna, ville jag inte alls använda datorn när jag kom hem. Det kändes inte alls bra och vad jag än gjorde på datorn så kändes det lite jobbigt. Är så glad att jag köpte till en bildskärm, inte minst för att det är SÅ mycket roligare och enklare att redigera bilder på den.

Den här tröjan.
Jag kommer ihåg när jag köpte den här tröjan från MQ; jag var student och hade precis fått veta att jag blivit anställd på det jobb som jag nu har. Tyckte egentligen att den var lite dyr (499 kr har jag för mig att den kostade), men det spelade ingen roll eftersom jag visste att jag hade en säkrad inkomst efter min examen. Den här tröjan är verkligen min favorit på alla sätt och vis. Den är svart, jag känner mig fin i den, den är bekväm och den sitter inte åt någonstans. Eftersom den är ganska vid behöver jag aldrig bekymra mig om att min mage är uppblåst, för det syns inte. Det är verkligen den tröja jag alltid använder när jag inte vet vad jag ska ha på mig.

Min klocka.
Jag hade spanat på den här klockan i säkert ett år innan jag slog till och köpte den. Var lite orolig för att den inte skulle komma till användning eftersom jag aldrig tidigare varit en person som använt klocka. Jag köpte därför en billig klocka som liknade denna först, för att se hur det kändes. När jag insåg att jag faktiskt tyckte om att använda klocka så köpte jag den här för de pengar jag fått i födelsedagspresent och julklapp ett år. Jag älskar den och använder den varje dag. Känner mig numera så tom om jag går utanför hemmet utan klocka på mig.

  • Me

Gillar

Kommentarer

iidajjohansson
iidajjohansson,
Åh säng, säng, säng... BÄSTA 😃
nouw.com/iidajjohansson
justlikelinnea
justlikelinnea,
Haha verkligen!! 😊
nouw.com/justlikelinnea
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Så bra grejer,men tycker toppen och klockan är så fin! 😊
nouw.com/sarahlinnsliv
justlikelinnea
justlikelinnea,
Tack så mycket! 😊
nouw.com/justlikelinnea