Midsommar

Glad midsommar! Jag har haft en supermysig dag med midsommarlunch och en supergod, hembakad tårta och sen gick vi och tittade på midsommarstångsresningen som var ca 100 m från Fredriks hus. Vi firar nämligen midsommar här uppe i Mora. Det är verkligen mysigt, med personer som går omkring i folkdräkt och allt. Vi fick dessutom fint väder - växlande sol och moln, så det kunde ju absolut varit mycket värre.

Nu till kvällen har vi köpt dillchips, vilket jag är orimligt taggad på att äta. Det är verkligen den ultimata sommarsmaken för mig! Dillchips och jordgubbar. Men inte tillsammans... :)

  • Diary

Gillar

Kommentarer

Suzzies
Suzzies,
Så fin tårta!! 🎂🍰 ser god ut
isabelkensson
isabelkensson,
Hej fina du! Jag tänkte bara säga att jag har startat igång en Veckans blogg-tävling där jag IMORGON kommer lyfta fram en blogg som jag tycker förtjänar lite extra blickar. Du har chansen att synas på min blogg med en beskrivning och motivering till varför jag valde just dig, en direktlänk till bloggen samt mina favoritbilder från din blogg. Du får gärna vara med, finns under kategorin "Veckans blogg", kram på dig! <3
nouw.com/isabelkensson