Ljuset i skogen

För några dagar sedan var jag och Fredrik ute på en kvällspromenad och jag tog med mig min kamera. Hade gått samma sväng som vi gick ett par dagar tidigare, och lagt märke till att ljuset var så himla fint på kvällen. Kände bara att jag var tvungen att gå dit igen och fota det.

Som jag har skrivit förut är jag så himla svag för det varma, fina ljuset som uppstår på kvällarna. Blir helt till mig när jag är ute då med kameran, vilket såklart hände den här gången också. Tyvärr var det en del mygg i skogen, så jag fick några myggbett av att stå stilla och fota. Men det var det värt. Har nog knappt fått några myggbett alls på ett par år, så det var väl på tiden.

Efter fototuren i skogen (eller ja, det är inte egentligen en skog utan snarare ett naturreservat bestående av en ravin som går längs med Dalälven) kom vi fram till Gammelgården, en hembygdsgård här i Borlänge. Nu under sommaren går det Highland Cattle-kor och betar där, vilka jag hoppades få någon bild av. Tyvärr låg de alldeles för långt borta för att jag skulle kunna fånga dem på bild, så det blev ytterligare några motljusbilder. Tröttnar aldrig.

  • Photo

Gillar

Kommentarer