Kärleken till smoothies

Jag är verkligen en frukostmänniska, men på senaste tiden har jag känt att mina frukostar har varit så hemskt tråkiga. Lite som att jag har förlorat förmågan att göra gosa frukostar, eller att jag inte längre tycker om frukostmat lika mycket som jag brukade göra. Det hade ju varit så himla trist om jag förlorat kärleken till mitt favoritmål på dagen.

Igår slog det mig vad det är som har varit fel: jag har inte druckit smoothies på länge. Min absoluta favoritfrukost, som jag totalt glömt bort att göra! Min mixer har varit trasig ett tag och det har varit mycket jobbigare med stavmixern, så jag smoothierna har helt enkelt blivit färre och färre under den senaste tiden. Nu är dock mixern lagad och jag gjorde en supergod smoothie till frukost idag. Ordningen är återställd och jag allt är som det ska: jag kan dricka mina älskade smoothies och längta till frukosten igen.

  • Food

Gillar

Kommentarer

BergAmanda
BergAmanda,
Åh vad gott!
nouw.com/bergamanda
justlikelinnea
justlikelinnea,
Det var supergott! 😊
nouw.com/justlikelinnea
delah
delah,
Testa att blanda olika frukter och grönsaker i dina smoothies, ät dem med topping istället för att dricka eller gör gröt. På bloggen nouw.com/isabelkristensson finns det jättemånga bra frukostar! 😃
nouw.com/delah
Freedomfight
Freedomfight,
Du har mejl från mig.
nouw.com/freedomfight