Kaosvecka

Just nu sitter jag i tvättstugan och väntar på att en tvätt ska bli klar. Det går liksom aldrig att lita på tidsangivelsen som står när man sätter igång maskinen - står det en timme så tar det alltid minst en timme och en kvart. Jag borde ju ha lärt mig vid det här laget, men jag kommer ändå alltid för tidigt. För övrigt har jag faktiskt haft en riktigt produktiv söndag. Gabriel var här och hjälpte mig att storhandla, jag har bakat bröd, tränat och nu tvättar jag. Bra söndag, med andra ord.

Tyvärr var min fredag inte riktigt lika bra. Har haft väldigt mycket på jobbet ett tag, så i fredags morse när jag kom till ett möte så bröt jag ihop för att morgonen hade varit så ångestladdad. Hade tagit det så lugnt på torsdagskvällen att jag i princip ställt in mig på helg, och jag orkade bara inte med stressen en dag till efter det. Stackars han jag skulle ha mötet med, när jag plötsligt bara började storgråta. Men sen kändes det ganska snabbt så himla mycket bättre, som tur var. Ibland hjälper det verkligen att gråta.

Det är väldigt mycket att göra på jobbet under veckan som kommer nu också, men ska försöka att inte stressa upp mig. I fredag kom jag till punkten att allt var så mycket kaos att jag inte ens orkade bry mig eller stressa över det mer. Får försöka hålla kvar den obryddheten, helt enkelt.

  • Diary

Gillar

Kommentarer